2777
2789
عنوان

دیگه طاقتم سر اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 90 پست
عزيزم اين جه حرفيه به بچه ميگي؟؟؟ تو رو خدا اينجوري بهش نگو اول اينكه حس امنيت رو ازش ميگيري ثانيا ا ...

خب بچه ای ک از دور شدن از مادر نمیترسه چی باید بهش بگیم 

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم من فكر كنم شما رو با يه خانوم ديگه كه بچش رو كتك زده بود اشتباه گرفتم ولي خب شما هر جاش به درد ...

ممنون عزیزم اتفاقا ب مسائل من اشاره کردید و خیلی عالی بود 

عزيزم پستتو خوندم بنظرم شما حس حسودى پسرتونو ناخواسته تحريك كردين وبهمين خاطر اينجورى تلافى ميكنه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
عزیزم گناه داره سرزنشش نکن سرش داد نزن با آرامش یادش بده

الان دوروزه ک اروم بهش میگم ولی هر کاری دوست داره میکنه میخوام ی مدت اروم باهاش تا کنم ببینم درست میشه نشد برم مشاوره 

عزيزم پستتو خوندم بنظرم شما حس حسودى پسرتونو ناخواسته تحريك كردين وبهمين خاطر اينجورى تلافى ميكنه

خیلی سعی میکنم اینکارو نکنم و از دیروز بیشتر حواسم هست یعنی ی سری کارای برادرشو میسپارم بهش مثلا گفتم ک تو مراقب داداشت باش و باهم بازی کردیم تو بازی پسرم ی شخص دیگه بود و من همش ب عنوان دوستش از پسربزرگم تعریف میکنم 

ممنون عزیزم اتفاقا ب مسائل من اشاره کردید و خیلی عالی بود 

خاهش ميكنم عزيزم تا جايي كه دانش و تجربش رو داشته باشم در خدمتم 😘 

اگه با بچه ها مثل يه آدم بالغ رفتار كنيم خيلي بهتره مثلا من پسرم وقتي  كار بد ميكنه با هم صحبت ميكنيم كه عواقب كارش چي باشه ، هيچ وقت لفظ تنبيه رو براي بچه بكار نبريد چون خيلي بار سنگين و منفي براي بچه داره، هميشه بگيد اين عواقب يا پي امد كارت هست يعني كاري كه كردي  باعث شد اين عواقب رو بدنبال داشته باشه پس بچه نميگه چه مامان بدي دارم منو تنبيه ميكنه ميگه خودم باعث شدم اين عواقب شامل حالم بشه 

من حتي واژه محروميت رو هم دوست ندارم خيلي كلمه سياهي هست براي من و بار منفي داره 

همچنين عواقب كار بايد متناسب با خطاي بچه باشه 

خاهش ميكنم عزيزم تا جايي كه دانش و تجربش رو داشته باشم در خدمتم 😘  اگه با بچه ها مثل يه آدم ب ...

دقیقا ولی خیلیسخته تا این درست بشه از دیروز خیلی دارم کار میکنم.و بهتر شده خدا کمکم کنه ک این کاراش درست بشه ولی داره بهتر میشه.   وی چیز دیگه هم بگم هر چی دستش بدم باید قید اون شی رو بزنم و مطمئنا خرابش میکنه و اصلا ناراحت نمیشه 

دقیقا ولی خیلیسخته تا این درست بشه از دیروز خیلی دارم کار میکنم.و بهتر شده خدا کمکم کنه ک این کاراش ...

وقت ميبره ولي ميشه بايد خيلي صبور باشي، بهش بگو در صورتي وسيله رو بهش ميدي كه سالم بهت تحويل بده اگه خرابش كرد دفعه بعد چيزي خاست بهش بگو اگه قول ميده خرابش نميكنه بهش ميدي تا شروع كرد به خرابكاري از دستش بگيرحتي گريه كرد هم بهش نده بعد دوباره بهش بده تا شروع كرد به خرابكاري دوباره بگير ازش بعد ٣-٤ بار اينجور كردن اگه بازم بهش دادي و داشت خرابش ميكرد بگو براي امروز كافيه عواقب كارت اينكه نمي توني امروز با اين بازي كني دوباره روز بعد درش بيار اون وسيله رو و بهش بده و باز همين طور ادامه بده ممكنه چند روز يا هفته طول بكشه ولي متوجه ميشه اگه وسيله رو ميخاد بايد ازش نگهداري كنه

هر بار وسيله رو ازش ميگيري نه دعواش كن و نه تهديد و نه داد فقط بگو نه اينجور نه و نشونش بده روش درست استفاده كردن از أؤن وسيلة رو و بعد بده دستش ، هر روز ٣-٥ بار اين كار رو بكن و بعد بزار براي روز بعد

من فكر ميكنم با يه كم اموزش و صبوري درست ميشه همه چيز 🙏🙏🙏

وقت ميبره ولي ميشه بايد خيلي صبور باشي، بهش بگو در صورتي وسيله رو بهش ميدي كه سالم بهت تحويل بده اگه ...

انشالا ممنون ک راهنماییم.کرد عزیزم 🌹🌹🌹