2777
2789
عنوان

از یکی توی دانشگاه خوشم میاد🥲

180 بازدید | 14 پست

اول بگم که کاری به خوب و بد بودن طرف نداشته باشین فقط میخوام حسشو بدونم

ولی نمیدونم حسی داره یا نه ۱۰ سال اختلاف سن داریم پسر خیلی خوبیه با دخترا گرم نمیگیره 

ولی ما توی یه اکیپ دانشگاهیم و رفیقیم قبلا خیلی نگام میکرد تا اینکه بخلطر یه دوست مشترک دوستیمون خراب شد و سرد شد اون روز دیدم اصلا نگام نکرد حالم خیلی بد شد فرداش اومد گفت چرا دیروز زودی رفتی میخواستم بهت یه چیزی بدم رفت برام خوراکی گرفت اومد اونم کسی که خسیسه برا هیچکس چیزی نمیگیره ها 

از یه طرفم عیدو بهش گفتم یه متن قشنگ برام نوشت 

بعد سر کلاس گفت چرا استادا خودشون تدریس نمیکنن فقط میخوان ما ارائه بدیم مثلا اینا تازه از دبیرستات اومدن کوچیکترن استاد باید بهشون تدریس کنه (با اشاره به من)

حالا من نمیدونم از من خوشش میاد یا فکر میکنه کوچولوام

نظر شما چیه؟ 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظر من ازت خوشش میاد 

در هر صورت ار کنارت بی توجه نمیگذره  یعنی بین اینهمه ادم تو دانشگاه تو توجهشو جلب کردی همبنو به فا.ل نیک بگیر اگه ارتباطتو بیشتر کنی شاید به جاهای خوبیم برسین

بنظر من ازت خوشش میاد در هر صورت ار کنارت بی توجه نمیگذره یعنی بین اینهمه ادم تو دانشگاه تو توجهشو ...

بهاطر دعوایی که بین منو رفیقش شد دیگه اکیپ نیستیم رفیق هستیما ولی دیگه بیرون نمیریم با یه اکیپ دیگه میرن بیرون 

دقیقاتازه پسر خسیس کنسله

و اینم بادت باشه هیچ ادمی کنسل نیست و موظف نیست برا تو خرید کنه هرچی میگی بخره برات هر ادمیم به چشم یکی قشنگه این کلمه کنسله رو انقدر استفاده نکنید

خودت گفتی خسیسه وقتی از دید خودت خسیسه من بر همون اساس نظر میدم

اینکه برای هیچکس چیزی نمیگیره ولی یهو برا من گرفت برام قشنگ بود همینش عجیب بود برام 

اینکه برای هیچکس چیزی نمیگیره ولی یهو برا من گرفت برام قشنگ بود همینش عجیب بود برام

اینکه دلیل بر خساست نیس

در کل بنظرم اگر بهش علاقه داری اگر توجهی بهت کرد حتما پاسخ بده ولی بازم تا وقتی جدی مطرح نکرده روش حساب نکن