2777
2789

دفعه ی قبل تو ۸ هفته سقط شد.دلیلشم مشخص نشد . بچه میبینم دلم کنده میشه . دعا کنید این ماه خدا به منم نگا کنه ی بچه ی سالم بی دردسر بهم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم به زودی خدا جاشو با یه بچه تپل مپل سالم پر کنه براتونچند وقته سقط کردین؟چجوری سقط کردین؟

ان شاءالله عزیزم  همچنین شما . 

الان نزدیک سه ماهه . 

کورتاژ کردم . راستش دکتر گفت آخر این ماه اقدام کنم برم بهم دارو بده ولی ناخواسته  ی اتفاقی افتاد که دلمم نیومد اورژانسی بخورم گفتم شاید خدا بخواد همینجوری ی حالی به مام بده 

ان شاءالله  اگه شد بدون دردسر بشه 

دفعه پیش خییییلی عذاب کشیدم همش دور بیمارستان و مطب دکتر و داروخونه بودم

ان شاءالله عزیزم همچنین شما . الان نزدیک سه ماهه . کورتاژ کردم . راستش دکتر گفت آخر این ماه اقدام ک ...

من طبیعی زایمان‌کردم اخ‌ک‌چقد سختتت بود فک کن اونقد درد بکشی سختی بکشی ک بچه‌مردتو بیارن بیرون ینی من مردمو زنده شدم تا چند وقت داغون ترین بودم خدا برا هیچکس نیاره

بچه شماهم‌قلبش تشکیل شد بعد ایست قلبی کرد؟؟

🖤💔🙂
من طبیعی زایمان‌کردم اخ‌ک‌چقد سختتت بود فک کن اونقد درد بکشی سختی بکشی ک بچه‌مردتو بیارن بیرون ینی م ...

آخی عزیزدلمممممم  😭 😔 خدا به دلت آرامش بده . واقعا سخته . بله قلبش تشکیل شده بود ولی نمیزد . دیگه نمیدونم ایست قلبی کرد یا کلا نمیزد 😔 

آخی عزیزدلمممممم 😭 😔 خدا به دلت آرامش بده . واقعا سخته . بله قلبش تشکیل شده بود ولی نمیزد . دیگه ...

فداتشم

همچنین به دل شما

من تو۵هفته صدای قلبشو شنیدم ولی تو۱۳هفته گفتن ایست قلبی کردع

🖤💔🙂