2777
2789

بچه ها دوتا تاپیک قبلیمو‌‌بخونید بعدش بیاین واستون چیزای جدید تعریف کنم بعد یکسال اتفاقای جدید افتاده نظر بدین خیلی مهمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوندم بگو

اقا هیچی خانوادم دعوت شدن امسال یه مراسم دوباره سمت فامیلها،مراسم شب بود،پدرم زنگ زد که ناهار مثلا برن خونه اونا و شب‌ برن باهم دیگه تالار مراسم،وقتی مامانه فهمید مامان و بابام دوتاشون فقط میرن ۵ ۶ بار اصرار کرد که الا و بلا من روهم ببرن که خب من درس داشتم و اینا و فقط یکبار برادرم رو اصرار کرد

اقا هیچی خانوادم دعوت شدن امسال یه مراسم دوباره سمت فامیلها،مراسم شب بود،پدرم زنگ زد که ناهار مثلا ب ...

خب

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب

مامانم هیچی به من نگفته من اینو وقتی داشت اروم برای کسی تعریف میکرد شنیدم بعدش مثل اینکه حرف از فاز شده مامانم گفته که اره مثلا من امروزی میپوشم و میگردم و رفتار میکنم ولی مثل دخترای این دوره زمونه نیستم و تو اتاقم و پی درس و پیشرفت خودم و اهل دور دور و پسر بازی نیستم‌‌مامانه برگشته گفته دخترت رو بگیرم برای یکی از پسرام،مامانم یه اون طرف میگفت نمیدونم چیزی هست یا شوخی کرده همینجوری یا چی،بعدش اومده به بابام گفته که اره اینجوری گفته بابامم گفته من بدم نمیاد پسرای خوبین😂

تو  شانسی که آوردی  اینه که  دور برت  دختر تحصیل کرده که لول بالا باشه نیست  تنها گزینه تویی

حالا اگه پسر خوبیه  خوشت میاد   کارایی که میگم بکن  دلش ضعف میره میاد میگیرتت

این دفعه اومدن خونتون یا جایی بودین باهم  توهم نگاش کن و یجوری وانمود کن  تو هم دوسش داری ولی سنگین  باوقار باید انجامش بدی این خیلی مهمه... بعد  تو جاهای دیگه و اشخاص دیگه بسیار سنگین برخورد کن  اینجوری  اون  دلش ضعف میره   اونوقت میتونی قشنگ سوارش بشی

مَتی تَرانا وَ نِراک 

تو شانسی که آوردی اینه که دور برت دختر تحصیل کرده که لول بالا باشه نیست تنها گزینه توییحالا اگه ...

حالا اینا هیچی

این رفتارا و حرفای مامانش عادیه؟مامانه از خودش شوخی نکرده؟ینی حرفی از من تو خونشون بوده پسره اوکی داده مامانه اینجوری به مامانم گفته؟ما بچه نیستیم بخواد با این موضوع شوخی کنه

آقا من تازع عضو نی نی سایت شدم چجوری باید تاپیک های قبلیتو بخونممممم؟؟؟؟

بزن رو عکسش و حالا هرجای اون زرده میره تو پیجش بعد بخون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂