2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پرروم اومد خونمون

369 بازدید | 20 پست

بچه ها من ده ساله ازدواج کردم تو این ده سال شوهر خواهر شوهرم مزاخمم میشد من چند باز خط عوض کردم بلاک کردم و...از گوشی زنش شمارم برمیداشت،به بابام گفتم به مادر شوهرم گفتم (به شوهرم نمیکفتم دعوا نشه)تا شش ماه پیش دیگه به شوهرم گفتم دعوا شد و...

بعد خواهر شوهرم زنک زد به شوهرم گفت زنت دروغ میگه حسودی زندگیم می‌کنه (ما از هر لحاظ هم از اونا بالاترین)

زنت کثافته کلی فحش و بد بیراه....

شوهرم طرفدازیم کرد ،دیکع قطع رابطه شد فقط شوهرم و خواهرش تلفنی حرف می‌زدند ،تا اینکه دیشب اون یکی خواهر شوهربزرکم که اومد خونمون عید دیدنی اینم بی دعوت با بچش اومد(شوهرش نیومد)بعد اصلا به من نه سلام کرد نه چیزی منم اصلا بهش محل نداشتم ،شما جای من بودید چیکار میکردید ؟حس میکنم منو خر فرض کردن هر بلایی سرم میارن یار میان تو خونم

همون بی محلی که کردی خوبه 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اون از حسودیش بهت بی محلی کرده ،توام اصلا محلش نده ،شوهرت کار خوبی کرده قطع رابطه کرده ،مردا خوب همو میشناسن میدونن کی جنسش خرابه قطعا میدونه کی نخ داده 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
کاش اسکرین می گرفتی از پیامای شوهرش نشونش می دادی دیگه اومده دیگه کاریش نمیشه کرد بی محلش کنی تو نری ...

اسکرین دارم از پیام هاش میخواستم برم شکایت شوهرم گفت گناه داره زندگیش خراب میشه

نه اون از حسودیش بهت بی محلی کرده ،توام اصلا محلش نده ،شوهرت کار خوبی کرده قطع رابطه کرده ،مردا خوب ...

آره ولی من توقع داشتم بخاطر تهمت های که خواهرش بهم زد بخاطر فحش‌هایی که ناروا بهم داد شوهرم با خواهرش سنگین برخورد میکزد

دقیقا شوهرم هم هی قذبون صدقش می‌رفت خواهر اینو بخور خواهر اونو بخوز

خب نمیبینه وقتی برای زنش ارزش قائل نمیشن و احترام نمیزارن نباید هم خونه اون زن بیان غیر اینکه خونه خودشه خونه همسرش هم هست ، وقتی گوش میخوان گوشواره شو هم باید بخوان

آره ولی من توقع داشتم بخاطر تهمت های که خواهرش بهم زد بخاطر فحش‌هایی که ناروا بهم داد شوهرم با خواهر ...

ولش کن ،کلا هر چیم خواهرا به داداشون بدی کنن باز براشون عزیزن ،کلا دخالت نکن توی رابطشون چون فقط تو اذیت میشی  

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

شاید شوهرت حرفای خاهرشو باور کرده 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36