2777
2789

کیو برا ازدواج انتخاب میکردین؟

نفر اول: 

مزایا :به شدت پولدار شغل خونه ماشین درامد در حد بالا، فامیل نزدیک ، پسر خوبیه

معایب: یکبار طلاق گرفته، به چشم برادری میبینمش، ظاهرش تایپم نیس

نفر دوم:

مزایا: دوسش دارم ، خیلی باهاش مچ هستم و تفاهم زیاد داریم، غریبس، ماشین معمولی، خیلی پسر گلیه

معایب: خونه اجاره، هنوز استخدام رسمی نشده و مدتی طول میکشه وضعیتش استیبل بشه

بین این دو نفر موندم 

خودم ۲۶-۲۷ سالمه و اولی همین الان میخواد باهام ازدواج کنه دومی رو باید صبر کنم وقتش برسه ولی خیلی دوسش دارم و پارتنر خودمه

اما اولیو خانوادم تو فشارم گذاشتن قبولش کنم بخاطر موقعیتش

نمیدونم چیکار کنم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی با دومیه باشی و زندگیو بسازی و سختی هاشو تحمل کنی؟؟

اگه بدونم قطعیه اره حتما چرا که نه 

باهم‌میسازیم

ترسم از اینه در لینده اتفاقی بیفته نشه مثلا پدرش مخالفت کنه یا همچین چیزی

اولی که به هیچ عنوان قبول نکن اگر خوب بود زن اولشو نگه میداشت،بعدم یه دختر مجرد خیلی آزار میبینه  با یه مردی که گذشته اینطوری داشته ازدواج کنه

دومی هم حقیقت نمیشه روش حسابی باز کرد 

میتونی به عنوان همسر دوم یه ادم باشی و دوسش نداشته باشی؟؟البته اخلاقش اگ مهربون باشه فرق داره با کسی ...

اخلاقش خوبه فقط دوم شدن نگرانم میکنه از هر لحاظ

خانوادش میگن عبور کرده چیزی برا نگرانی نیس ولی دلم اروم نمیشه

اخلاقش خوبه فقط دوم شدن نگرانم میکنه از هر لحاظخانوادش میگن عبور کرده چیزی برا نگرانی نیس ولی دلم ار ...

بچه داره؟؟چند وقت بعد طلاق گرفته؟ چند وقته طلاق گرفته؟طرف اولشو چرا طلاق داده؟ شمارو چجوری پسندیده؟اینا مهم . در نهایت تو و زندگیت میمونی و همسری که تو باید رازدارش باشی و پاش بمونی ن خانواده ها. مشاور برو حتما اگر شک داری

بچه داره؟؟چند وقت بعد طلاق گرفته؟ چند وقته طلاق گرفته؟طرف اولشو چرا طلاق داده؟ شمارو چجوری پسندیده؟ا ...

نه بچه نداره

یکی دوسال بعد عروسی

میگفتن خیلی اذییت میکرد و بخاطر پول و اینا بوده و الان مهرشو گرفته ماشین کرده انداخته زیر پاش و کلا از یه قوم دیگه بوده دختره و هم کلاسیش بود 

و الانم تو مهمونیای عیدو افطاری اینا نظرش بهم جلب شده و مطرح کرده

نه بچه ندارهیکی دوسال بعد عروسیمیگفتن خیلی اذییت میکرد و بخاطر پول و اینا بوده و الان مهرشو گرفته ما ...

خب ببین باید قشنگ متوجه بشی که این اقا در زندگی قبلیش مشکل اخلاقی آنچنانی نداشته. و الا کسی نمیگه ماست من ترش.اگر داشته باشه ممکن باعث دلخوریت بشه در آینده.شاید اون خانمم دلخوریهایی داشته که   پسر مطرح نمیکنه ۱۰۰٪ و اینکه خودش شما رو میخاد؟ با هم فامیلید و خانوادشو میشناسید؟؟ دقت کن خلاصه چون مهم