2777
2789
عنوان

با مرد بد اخلاق که احساسی هم نیست چطوری رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 46 پست
قدیم که بچه نداشتم وقتی از گردش می اومدم میدیدم قفل درو عوض کرده میگفت وقتی من سرکار میرم به تو نبای ...

خوب همون موقع باید درستش میکردی نه اینکه پای یه بچه معصوم رو هم به این داغون سرا میکشیدی با تنی پراز استرس بزرگش کنی بشه یکی مثل خودت

شما با یه مشاور خوب صحبت کن کمک بگیر چون فکرکنم شما اهل کوتاه اومدن زیادی هستین و کمکهای ما فقط به درد امروز تون میخوره ولی مشاور واسه کل زندگیت یه برنامه میچینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خواهش میکنم از طریق روانپزشک روانشناس مشاور و...البته از نوع درست حسابی اش نه آدم بیسواد و بی ...

اینم کودکی همش کتک خورده و قاشق داغ‌ ..مادرشوهرم میگه بچگی همش اینو کتک میزدم شوهرم میگه آره حقم بود مرسی که زدی و آدم خوبی شدم... چه نوع محبتی باید بهش بکنم توروخدا بهم بگو ۸ ساله تو عذابم..

خوب همون موقع باید درستش میکردی نه اینکه پای یه بچه معصوم رو هم به این داغون سرا میکشیدی با تنی پراز ...

شما مشاور سراغ داری؟یه بار یه جایی رفتم هیچی نگفت و همش مشغول تمیزکاری پرونده هاش بود و کلی پول گرفت

همشون همینن پیشونی منو کجامیشونی خوبه میزاره تنهایی جایی بری واسه خودت بچات زندگی کن کم مهلی بهترین جوااااب

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

اینم کودکی همش کتک خورده و قاشق داغ‌ ..مادرشوهرم میگه بچگی همش اینو کتک میزدم شوهرم میگه آره حقم بود ...

از جاری هات کمک بگیر چون هر مردی فرق می‌کنه ولی این آدمهای آسیب دیده خیلی ظریفند به خشونت ظاهری شون نگاه نکن خیلی آسیب دیدن 

مثلاً شوهر من دوست داشته که مثل یک کودک ازش مراقبت و پرستاری کنم حتی غذا دهنش بزارم نوازشش کنم راه و بیراه و در چشم بقیه الکی هم شده بگم چشم چشم و بهش قدرت و اقتدار بدم و توجه کنم 

زن داداشم می‌گفت باورت میشه من رضا را شبها مثل بچه ها تو بغل با شعر و نوازش خواب میکنم ولی جلوی مردم بخصوص خانواده اش چنان رفتار میکنم انگاری خدای منه و در عوض رضا چنان مطیع قلب زنش هست درسته اختلاف نظرهایی دارن ولی الحمدلله مشکل جدی ندارن 

اینم کودکی همش کتک خورده و قاشق داغ‌ ..مادرشوهرم میگه بچگی همش اینو کتک میزدم شوهرم میگه آره حقم بود ...

خوب دیگه این ریشه در کودکی داره باید یه روز تنهایی پای درد و دلاش بشینی ببینی دردش چیه نیازش چیه

شاید بشه با روشی آسون ارومش کرد چون ممکن پر دلش عقده باشه و دنبال عقده گشایی باشه

بدون رودربایستی بهش بگو که دنبال چیه

همشون همینن پیشونی منو کجامیشونی خوبه میزاره تنهایی جایی بری واسه خودت بچات زندگی کن کم مهلی بهترین ...

اره میزاره تنها جایی برم خداروشکر. میگه زن اگه قوی و زن باشه تو دل مردام بره خیانت نمیکنه

از جاری هات کمک بگیر چون هر مردی فرق می‌کنه ولی این آدمهای آسیب دیده خیلی ظریفند به خشونت ظاهری شون ...

اره بارها گریه اش رو دیدم. میگه اگه باهام مهربون باشی پول که هیچی نیس جونمو میدم.