2777
2789
عنوان

با مرد بد اخلاق که احساسی هم نیست چطوری رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب دیگه از قدیم گفتن تره به تخمش می‌ره حسنی به باباش

پسرای متاهل دیگه اش آدم شدن جنب جوششون زیاده... نمیدونم جاری هام چیکارکردن‌ مجرداش و پدرشوهرم هنوز عین شوهرمن

گلم ۲تا بچه دارم و درآمدش خوبه و همشو بهم میده. اینا مزیتاشه.

اگه درآمدش زیر دست خودته ، سعی کن طلا بخری و پسنداز کنی 

و بهش بگو میخوای کلاس رانندگی بری 

اینجوری اگه بشه یه ماشین میخری ، حداقل راحت خودتو و بچه هات می‌رید تفریح و مهمونی و..

همچون مردی رو من .... هم حساب نمیکنم خودش و خانواده ش رو که اینطور تربیتش کردن به باد حررررررررف ونا ...

من میخوام راه حل پیدا کنم چون شوهر جاری هام فعالیشتون و زن ذلیلیشون زیاده. فقط مجرداش و پدرشوهرم عین شوهرم موندن

یه رانندگی نمیکنه . فقط سرکار میره و بارها منتشو میزاره که فقط من کار میکنم تو دنیا... همیشه ازم طلب ...

ضدحال بهش بزن

چرا اینقدررررر از شوهرتون می‌ترسین

شوهر من ببینی فکرمیکنی پشه تو دهنش میمیره اونقدر که کم حرفه ولی همین آدم کم حرف رو اگه جلوش کوتاه بیام برام زبون درمیاره دومتر

وقتی میبینه جلوش کم نمیارم کوتاه میاد بلاخره

نه اینکه بی احترامی کنم اصلاااا فقط محکم حرفم میزنم وسر حرفم میمونم قربون صدقه ش هم نمیرم ولی تشکرمیکنم

کلا ذات مردجماعت اینه خدا نکنه یکی مظلوم گیربیارن

یکی از اقواممون اینطور بود زنش جدا شدولی این وسط بچه ها ممکنه آسیب ببینناسی ببرش مشاوره اگه درست نشد ...

قدیم که بچه نداشتم وقتی از گردش می اومدم میدیدم قفل درو عوض کرده میگفت وقتی من سرکار میرم به تو نباید خوش بگذره. تو زندگی ۲ نفر باید سختی و عذاب بکشن من کارکنم تو بگردی. حالا گردشو با بابام بودما . اونم با اجازه شوهر.. می‌گفت برو همونجا که بودی راه نمی‌داد 

تا کی تنها با بچه ها بگردم. میترسم افسرده بشیم.. تا کی هرچی بخوام صدبار التماس کنم اوکی بده. پایه هی ...

شوهرت چقدرررمثل شوهرمنه

الان نزدیک ۱۵ساله درست نشده بعیدم میدونم درست شه بقول خودت ترکامیگن به زن رو نده مادرشوهرم همیشه اینوبه پسراش میگه شوهرم فکرمیکنه زبون بریزی براش یعنی داری خرش میکنی تازه بدش میاد

عزیزم 

خواهش میکنم 

از طریق روانپزشک روانشناس مشاور و...البته از نوع درست حسابی اش نه آدم بیسواد و بی تجربه مشکل را ریشه ای حل کن 

نمیخام ته دلت را خالی کنم یا بهت استرس بدم یا.....

اینهایی که میگی دقیقا شوهر من 

جرات نداشتیم از کنار رد بشیم می‌گفت زدین به پام دردم گرفت آسیب دیدم و.....جنجال راه مینداخت من و بچم مثل این نوکرهای درباری فقط بهش سرویس میدادیم که جیغ و داد نزنه هیچی هم ازش نمیخاستیم 

من عادت کرده بودم که یکهو کاملا ناباورانه فهمیدم داره بهم خیانت می‌کنه 

دنیا روی سرم خراب شد و.......

دیگه سرت را به درد نیاورم نتیجه را بهت میگم که به دردت میخوره 

بعد سه سال متوجه شدم که این آدم کمبود محبت داره اختلال شخصیت داره کودکی بی مهر و محبتی داشته و روان آسیب دیده ای داره 

که اگه من مهارت داشتم و میدونستم مشکل کار این بهونه گیریها و کج خلقی ها چیه با کمی محبت از نوعی که اون میخاد 

خیلی خیلی خیلی شرایط عوض میشد 

درسته خیانت توجیه نداره و من یک راه دیگه ای دارم میرم و داغونم ولی خواستم تجربه ام را بهت بگم که اگه من بلد بودم شاید شاید به اینجا نمیرسیدم 

درسته که مقصر خودشه ولی خب اینطور رفتارها آدم سرد و بی عاطفه میشه زن بدون دیدن احترام و توجه چطوری محبت کنه 

ولی اگه میدونستم محبت از نوع دیگه درمان همسرمه چرا انجام نمیدادم

من میخوام راه حل پیدا کنم چون شوهر جاری هام فعالیشتون و زن ذلیلیشون زیاده. فقط مجرداش و پدرشوهرم عین ...

خوب از جاریات بپرس که اینها از اول آروم بودن یا بعداز ازدواج آروم شدن

ببین چیکار کردن

اگه درآمدش زیر دست خودته ، سعی کن طلا بخری و پسنداز کنی و بهش بگو میخوای کلاس رانندگی بری اینجوری اگ ...

ببین همه میگن خونه ماشین به نامته باید غین سگ ازت بترسه اما هارتر شده و حرفامو گوش نمیده جفتک میندازه از بس مغرور و بد اخلاقن و رو نمیدن 

اگه درآمدش زیر دست خودته ، سعی کن طلا بخری و پسنداز کنی و بهش بگو میخوای کلاس رانندگی بری اینجوری اگ ...

من رانندگی بلدم یه ماشین صفر هم واسم خریده . ماه بعد میدن. اما موضوع اینه زندگی اینجوری تا کی تا کجا . بابا و شوهر نداریم من و بچه ها