2777
2789
عنوان

با مرد بد اخلاق که احساسی هم نیست چطوری رفتار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 46 پست
اره بارها گریه اش رو دیدم. میگه اگه باهام مهربون باشی پول که هیچی نیس جونمو میدم.

ای دختر خوب خب دیگه چی میگی خودش داره کد میده بهت اول بگم خیلی باید صبور باشی و انگیزه و عزم قوی داشته باشی بنظر من چه انگیزه ای مهمتر از زندگی و جوانی آدم و بچه آدم خب شروع کن کم کم از خودش وقتی حالش روبراهه بپرس چی ازم میخای چکار کنم خوش‌حالت می‌کنه اصلا اصلا نگی پررو میشه اصلا نگی من نوکرم من خدمتکارم و..... خالصانه انگاری به بیماری کمک میکنی راه بره بعد انشاالله انشاالله که شروع کرد جواب دادن و نتایج مثبت را دیدی کم کم خواسته های خودت و بچه و زندگی تون را ازش بخواه مطمئن باش خودش ازت میخواد که بگی 

ویک تجربه خیلی خیلی مهم 

از آن ور تصمیم بگیر دیگه بد شوهرتون را نگید می‌دونم آدم یه وقتهایی دلش از دست کارهای اینها به درد میاد ولی نگو به کسی برای اینکه سبک بشی بنویس روی کاغذ یا ویس بگیر از خودت بعد پاره کن یا پاک کن در عین حال با توکل و توسل خودت را قوی کن به روحیه خودت هم برس ورزش یا تفریح با بچه تون دوستاتون که انشاالله به زودی زودی با همسرتون باهم یک خانواده شاد را درست کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.