2777
2789
عنوان

فروش طلا برای شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 38 پست
میترسم بره نزول کنه بگه تو کردی چون میدونه رو این حساسم بنظرتون اون نزول کنه گناهش مال منه؟؟

🙄😐

یکی دیگه داره نزول میکنه چه ربط به شما داره آخه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من این حجم اصلا طلا حساب نمیکنم لازم نکرده بدی بهش نکه خیلی هم ادم قدر دانه

آره اونقدری هم نیس فک کن میخاد گوشی بخره ۱۰۰ میلیون اونوقت برا قرض و قوله هاش چشمشو ب طلا من دوخته

میترسم بره نزول کنه بگه تو کردی چون میدونه رو این حساسم بنظرتون اون نزول کنه گناهش مال منه؟؟

نه خیالت راحت

اون طلاها حق شماست میتونی بدی میتونی ندی

چون آدم قدرشناسی نیس پس بهتره ندی چون حرص و جوش میخوری فقط

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

۳۰  گرم چیه آخه که هی بهش میگی

من هرسری برای هرملکی که گرفت

صد گرم ، ۸۰ گرم فروختم .

حالا کم کم باز تواین گرونی هرسری یه تیکه

میگیره .

ولی دقیق نمیگم مثلا ۲۰۰ گرممو بده😂😂

۳۰ گرم رو هی به روش میاری ؟؟؟😐😐😐

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

طلارو برنگردونه هم مشکلی نداره چون بالاخره زندگی مشترکه ولی وقتی زبونش تلخه و ازارت میده من باشم نمی ...

منم همینو میگم هیچ چیز مثبتی نداره ک دلمو ب اون خوش کنم 

آره اصلا قدر نمیدونه اصلا منو آدم حساب نمیکنه

آها پس ازاین ناراحتی

خب ازاین بعد قایم کن

برای این مرد هیچی نفروش .

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

۳۰ گرم چیه آخه که هی بهش میگیمن هرسری برای هرملکی که گرفتصد گرم ، ۸۰ گرم فروختم .حالا کم کم باز توا ...

ن ب روش نمیارم اصلا فقط ی بار دادم اذیتم کرد دیگ نمیخام بدم

ن ب روش نمیارم اصلا فقط ی بار دادم اذیتم کرد دیگ نمیخام بدم

آره الان پیاماتو خوندم

اخلاق نداره .

هرچی خریدی قایم کن

یا بزار خونه مادرت

دیگه به این چیزی نده .

تا میتونی واسه خودت پس انداز کن.