2777
2789
عنوان

فروش طلا برای شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 38 پست
نده نده نده نده البته خدا منو ببخشه. ولی مردی که صفت نداره نباید بهش چیزی بدی. تا کارشون گیره همه کا ...

بآور کن النگو م شکسته بود ی دو تومن نداد روش درست کنم خودم با پس اندازم درستش کردم آخه من چرا باید دلم برا این مرد بسوزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره الان پیاماتو خوندماخلاق نداره .هرچی خریدی قایم کنیا بزار خونه مادرتدیگه به این چیزی نده .تا میتو ...

آره دارم همینکارو میکنم بخدا با من ازدواج کرد هیچی نداشت کل پولش سال ۹۵ ده تومن بود با همچی ساختم با نداریم با اخلاق نداشته اش با کل خاندان من بده با خونواده خودش بده ولی بازم آخرش من شدم آدم بده باور میکنی رفته بود پیش داییش گفته بود زنم اخلاق نداره دیر میرم خونه دو ماه نشد با همون داییش هم ب مشکل خورد کلا با همه بده

آره دارم همینکارو میکنم بخدا با من ازدواج کرد هیچی نداشت کل پولش سال ۹۵ ده تومن بود با همچی ساختم با ...

اول زندگیته اینه ؟؟؟؟😤😤😤

چرا دردش چیه مگه ؟؟؟😠😠😠

اخلاق نداره 

غیرتم نداره که پشت زنش حرف میزنه....

توام سگ محلش کن

میدونی زیادی که خوب باشی دل طرفو میزنی

توام دیگه براش هیچ کاری نکن

قایمکی پس انداز کن طلا بخر

همرو بده دست مادرت برات نگه داره

خدا بهت صبر بده

من فکرمیکردم شوهرت خوبه

داشتم باتو دعوا میکردم که منت ۳۰ گرم طلا

رو سر شوهر بدبختت نزار ...😄😄😄

واقعا حقشه هرچی بهش بگی

کسیکه پشت زنش نباشه و ازش بدگویی کنه

واقعا حقشه هرچی سرش بیاد😤😤😤😤😤

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

اول زندگیته اینه ؟؟؟؟😤😤😤چرا دردش چیه مگه ؟؟؟😠😠😠اخلاق نداره غیرتم نداره که پشت زنش حرف میزنه... ...

ن بابا کجا اول زندگی ای خواهر الان ۸ سال ازدواج کردم ی بچه دارم قبلانا پدر مادرم نذاشتن جدابشم قبل اینک بچه دار شم بعد بچه دار شدنم دیگ دیدن ک چقدر گند گفتن بیا جدا شو ولی من نمیتونم بچمو ول کنم اگ هزار بار منو بسوزونه و خاکستر کنه بازم نمیتونم چون اون بچه نمیخاست من فکر کردم بچه بیارم زندگیم خوب میشه بامن خوب میشه ولی نشد و نخواهد شد هم خودمو سوزوندم هم بچه رو 

ن بابا کجا اول زندگی ای خواهر الان ۸ سال ازدواج کردم ی بچه دارم قبلانا پدر مادرم نذاشتن جدابشم قبل ا ...

آره دیگه حق داری🧡🧡🧡

بچرو بزاری کجا بری

ول کن بی خیالی طی کن

اینجور مردا باید سرشون به سنگ بخوره

تا قدر زن و زندگیشو بدونن .

به بچت فکرکن.  به عاقبت بخیریش

چیز دیگه ای برات مهم نباشه 

خدا خودش به این مردا عقل بده . 

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

بآور کن النگو م شکسته بود ی دو تومن نداد روش درست کنم خودم با پس اندازم درستش کردم آخه من چرا باید د ...

عزیزم نسوزه. وقتی میبینی اینقدر بی حیا هست به تن خودش نمیگیره که تو داری زحمت زندگیش میکشی باهات اینجوری رفتار میکنه نفروش. البته اگر مطمئنی نزول میکنه نه. ولی اینا هدیه خودته. بعدم مجبور نیستی اگر چیزی داری جلو شوهرت بگی. پول نداد طلاتو درست کنی توهم درست نکن. این میبینه خودت جا اینکه بخوری و بپوشی داری جمع میکنی طلاهام میخری. میگه بگذار من نکنم خودشو بی مسئولیت کرده