2777
2789
عنوان

تو جمع خانوادگی چه بازی ای با بچه ها بکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 27 پست
اخه رنج سنی خیلی متفاوته مثلا مافیا برا جمع خانوادگی خیلی خوبه ولی دیگه پنج ساله و یک ساله رو بعید م ...

اصلا مافیا دوست ندارم خیلی دروغ باید بگی.ما خیلی ناشی هستیم تو دروغ گویی خانوادتا

چشمک و نفوذی چطوری ان؟

نفوذی یکم توضیحش پیچیدس اما تعداد زیاد بازی باحالیه بزن گوگل

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اگه حالا بچه هارو بیخیال بشید بازی جاسوس هم خیای سرگرم میکنه

نه قصدم بچه هاست ک ی چیزی یاد بگیرن وگرنه خود ما خانوما ک باید بریم غیبتامون و بکنیم بعدا وقت نمیشه😉

اصلا مافیا دوست ندارم خیلی دروغ باید بگی.ما خیلی ناشی هستیم تو دروغ گویی خانوادتا

درسته سلیقه ای

ولی پانتومیم 

و حدس کلمه از رو نقاشی 

اخر اسمی 

و … هم خیلی خوبه

توی اینترنت اپلیکیشن های خوبی برای ایده بازی دسته جمعی هست میتونین هم از بیرون بازی های فکری با تعداد افراد بالا هم تهیه کنید 

درسته سلیقه ایولی پانتومیم و حدس کلمه از رو نقاشی اخر اسمی و … هم خیلی خوبهتوی اینترنت اپلیکیشن های ...

مرسی عزیزم درست میگین اپلیکیشن خاصی رو بلدین پیشنهاد بدین؟

نه قصدم بچه هاست ک ی چیزی یاد بگیرن وگرنه خود ما خانوما ک باید بریم غیبتامون و بکنیم بعدا وقت نمیشه� ...

غیبت چیه بشینید بازی کنید

ما هروقت جمع میشیم به جز تایم غذا بقیه رو درحال بازی هستیم همین امشبم داریم میریم خونه یکی از دوستامون احتمالا تا ساعت شش صبح مسغولیم😂

چشمک و بگو پس لطفا

ابتدا افراد به صورت دایره نشسته، بطوری‌که تمامی افراد به چشم‌های دیگر بازیکنان تسلط داشته باشند. سپس مدیر بازی تمامی قرعه‌ها را که از قبل تا زده شده‌است را در مرکز دایره می‌ریزد و در همین حین تمامی بازیکنان جهت برداشتن هرکدام یک قرعه اقدام می‌کنند. حال هر بازیکن قرعهٔ خود را باز کرده و از قرعهٔ خود آگاه می‌شود. بازیکنی که روی قرعهٔ آن عبارت  نوشته شده‌است موظف است به دیگر بازیکنان چشمک بزند بطوری‌که فقط بازیکن مخاطبش متوجه چشمک زدن او بشود و به همین صورت ادامه دهد تا یک نفر باقی بماند که آن یک نفر بازندهٔ بازی است و باید مجازات شود. بازیکنی که به او چشمک زده شده‌است باید برگهٔ خود را در وسط دایره بیندازد بطوری‌که دیگران متوجه شوند که او قرعهٔ خود را به وسط دایره انداخته است و از روند بازی تا شروع بازی بعدی کنار می‌رود. بازیکنی که می‌خواهد قرعهٔ خود را در وسط دایره بیندازد نباید همان لحظه که چشمک به او زده شده اینکار را انجام دهد، چرا که با این کار باعث می‌شود تا دیگر بازیکنان متوجه شوند که  دست چه کسی می‌باشد. در صورتی‌که هر کدام از بازیکنان، بازیکنی که  دست او باشد را در حین چشمک زدن به بازیکن دیگری مشاهده کنند (متوجه چشمک زدن او بشوند) موظفند که اعلام کنند  دست اوست و بازندهٔ بازی می‌باشد و باید او را مجازات نمود (بازیکنی که  دست او بوده‌است). اگر در حین انجام بازی بازیکنی قرعهٔ خود را بدون اینکه به او چشمک زده شده باشد به زمین بیندازد، باید توسط بازیکنی که  دست او می‌باشد به دیگران به عنوان بازنده معرفی شود و اعلام کند که  دست من است و من به او چشمکی نزده‌ام، اما او قرعهٔ خود را به زمین انداخته است. در روند بازی بازیکنان می‌تواند حدس بزنند که دست کدام بازیکن است، حال در صورتی‌که درست حدس زده باشند بازیکنی که  دستش بوده بازندهٔ بازیست، در غیر اینصورت کسی که حدس زده است و حدسش اشتباه بوده بازنده است و باید مجازات گرد

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
ابتدا افراد به صورت دایره نشسته، بطوری‌که تمامی افراد به چشم‌های دیگر بازیکنان تسلط داشته باشند. سپس ...

باید جالب باشه حتما امتحان میکنم مرسی از وقتی که گذاشتی قشنگم

ما خودمون وقتی جمع میشیم از پسر شش ساله من تا نوجوونا جوونا همه میشینیم به بازی مافیا پانتومیم پاسور گل یا پوچ.فوتبال دستیم که پای ثابته.مافیا که قشنگ‌ بالای ی ساعت‌زمان میلره گاهی و‌بچهامونم چون از اول تو‌بازیا بودن قشنگ حرفه ای بازی میکنن تو‌همه‌چی چه حکم چه هزار چه پانتومیم چه گل یا پوچ و بقیه.اصلا اصلا زمان حرف زدن نمیمونه فقط بازی و اونم‌ کاملا حرفه ای.اوناییم که سنشون بالاتره یا استعداد تو‌مافیا ندارن اونا میشینن به حرف و تو گل یا پوچ و پانتومیم همه هستن.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.