چرا بعضیا گذر عمر و میانسالی و پیری رو نمیپذیرن؟ چرا سعی میکنن دائم با ژل و بوتاکس و فیلر و عملهای مختلف سن واقعی شون و پنهان کنن؟؟؟ ولی آیا واقعا سنشون پنهان میشه؟ نه بخدا. از ده فرسخی معلومه چندسالشونه. فقط کاش بدونن چهره ای که از خودشون میسازن خیلی زشت تر و ترسناکتر از یه پیر سالخورده ی پر از چین و چروکه. خلاصه که کاش بپذیریم از پیری گریزی نیست✋️
عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جوونای از این زشت تر و از این وحشتناک تر تو خیابون ریختن
این قیافش خیلیم خوبه نسبت به خیلی جوونای تزریقی
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
آره واقعا هر کار بکنند مشخصه سن بالا هست و بنظر منم همون چهره افتاده جذاب تر هست تا پوستی که دو کیلومتر از دوطرفه میکشن اصلا رو اون استخون و چهره نمی شینه چون پوست رو میکشن استخون رو نمی تونن بکشن قشنگ اون حالت چهره سن بالا رو نشون میده
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
اگه به ملت مربوط نمیشد نمیومد عکسشو پخش کنه،پخش میکنخ،جلو دوربین میره، یعنی ملت درمورد من حرف بزنید،
درواقع این سلبریتیا اگه کسی درموردشون حرف نزنه نمیتونن زندگی کنن،میخوان هزجوری هست کانون توجه باشن.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔