2777
2789
عنوان

چرا فلور نظری این شکلی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 40 پست
ایا ژل و فیلرش به تو اسیب میزنه؟؟؟ایا نپذیرفتن اینکه پیر شده خللی در زندگیت ایجاد میکنه؟ایا پولشو و ...

حالا شما به خودت فشار نیار. یه تاپیک سادست و منم فقط نظرم و نه درمورد ایشون، بلکه کلا درمورد تزریق و عملهای زیبایی گفتم. میتونی تاپیک و ترک کنی که بیشتر از این اذیت نشی

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

نگوووو یعنی تو دوست نداری خوشگل تر بشی؟

واقعا بنظرت با اینکارا زیباتر میشن؟ این عکس و نبین، این کلا فیلتره. بدون فیلتره نمیشه نگاش کرد. من از نزدیک دیدمش. قبلا خیلی زیباتر بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شما به خودت فشار نیار. یه تاپیک سادست و منم فقط نظرم و نه درمورد ایشون، بلکه کلا درمورد تزریق و ...

من به خودم فشار نیاوردم فقط نظرمو دادم.شما ولی خیلی فشار روت بوده که اومدی تاپیک زدی نظر تخصصی میدی🤣من برعکسه شما اگه از دیدن کسی یا چیزی اذیت بشم زاویه دیدمو عوض میکنم  نه این غرقش بشم نگران اذیت شدن من نباش😁

مشکل چیه نفهمیدمدوست داره جوان بمونه تا وقتی زنده است امید داره پیر حساب نمی شه. منظور شما از پذیرفت ...

منظورم دست کاری کردن چهره به امید جوون موندنه. این یه امید واهیه... از پیری نمیشه فرار کرد

منظورم دست کاری کردن چهره به امید جوون موندنه. این یه امید واهیه... از پیری نمیشه فرار کرد

نمی شه فرار کرد ولی خب دوست داشته باز هم چهره جوونی رو داشته باشه و یا بهتر بگم دوست داشته به قیافه اش برسه  وقتی میتونه چرا این کارو نکنه تازه باعث می شه در سن بالا امید بیشتری داشته باشه دیگه

لا تهتم بأحد سوي نفسك

هیچ کس به انداره کوگوش سعی نکردکه پیریش رو عقب بندازه،الحق هم کارای زیباییش به قاعده و قشنگه ولی درگ ...

شهره رو ببین، دیگه چهرش واقعا آدمیزادی نیست. اون تو آمریکا با اون همه پول و ثروت نتونست پیری و پنهان کنه، بقیه جای خود دارن

شهره رو ببین، دیگه چهرش واقعا آدمیزادی نیست. اون تو آمریکا با اون همه پول و ثروت نتونست پیری و پنهان ...

پیری به تاخیر میفته ولی بازم خودشو نشون میده

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
من به خودم فشار نیاوردم فقط نظرمو دادم.شما ولی خیلی فشار روت بوده که اومدی تاپیک زدی نظر تخصصی میدی� ...

اوکی، کاملا مشخصه کی داره حرص می خوره. به سلامت😄

نمی شه فرار کرد ولی خب دوست داشته باز هم چهره جوونی رو داشته باشه و یا بهتر بگم دوست داشته به قیافه ...

اصلا با افکار جوان و احساس امید به زندگی و حس جوانی کاری ندارم. خیییییلی ام عالیه که آدم اینطور باشه. ولی بنظر من دستکاری کردن چهره به امید جوونتر موندن اشتباه بزرگیه که از کمبود اعتماد به تفس نشات میگیره. البته نطر شماهم محترمه🌹