2777
2789
عنوان

ختم قرآن گروهی برای کوچولوهای غزه

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 48 پست
بابا به جز امام حسین این حرفاروبیخیال شین مردم دوس دارن زندگی کنن اخه اون نوزاد شیر خوار چی میفهمه ا ...

خدا هم همینو میگه که قران و فرستاده دیگ قران و فرستاد تا ما جوری زندگی کنیم که در صلح و ارامش باشیم ولی مردم دنیا نخواستن کیا جنگ و شروع کردن اونایی که کافر بودن و تابع شیطان و تو قرانم اومده که از مظلوم دفاع کنید حالا ب هر صورتی خدا اگ مهربون نبود بهمون کتاب روشنگر هدایت و نمیداد قران داده این پیامبر و امام و داده از اخرم ما مردم کج میریم بعد میگیم چرا خدا کاری نمیکنه بابا ببین خدا همه کار کرده و از تو یکارایی خواسته تو اون کارارو نکردی که این شده 

چه خوب گفتی دلم یکم آروم شد تا دیروز بخاطر ظلم خدا داشتم به خدا بد میگفتم

هیچ کار خدا بی حکمت نیست برای اینکه دلتون اروم شه از امام زمان بخونین امام زمان و بشناسین چون الان خیلی نزدیک ظهوریم و این اتفاقات نشانه های ظهور ان شاءالله اگر از امام زمان چیزی ندونیم و نشناسیم و به ریسمان خدا چنگ نزنیم شک نکنین که یه جا ممکنه تو یه فتنه اخرالزمانی که غربال میشیم فرو بریزیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.