2777
2789
عنوان

ختم قرآن گروهی برای کوچولوهای غزه

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 48 پست
منم همینو میگم چرا عراق امارات عربستان مصر و بقیه گشوارای عربی کاری نمیکنن اخه به خودمون فکر میکنم ک ...

نه هیچکس نیست

عین دوران دفاع مقدس

کسی کمکمون کرد؟

همه پشت عراق رو گرفتن. 

الانم همونه

در آینده هم همینطور

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

دقیقا اگه همه‌ی دنیا یه روز بر علیه اسرائیل تجمع میکردن جلو سفارت اشون به نظرت میتونستن بمونن؟

نه والا تجمعم فایده نداره چند تا کشور با هم جمع بشن یمب اتمی موشکی چیزی بزنن تو این استرائیل همشونو نابود کنن من دیگ اعصابم نمیکشه🤧🤧🤧

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا اگه همه‌ی دنیا یه روز بر علیه اسرائیل تجمع میکردن جلو سفارت اشون به نظرت میتونستن بمونن؟

به نفعشون نیست دیگه

چی بگم

خدا فقط شاهد باشه که ما غصه خوردیم... ما ناراحتیم... ما خوشحال نیستیم... در حد خودمون میتونیم دعایی کنیم, قرانی بخونیم...

معلوم نیست آینده ی خودمون چی میخواد بشه :((( بچه هامون...!

دوره رایگان یک ساله تغییر عادت و ترک گناه رو از دست ندید. سبکینو رو گوگل کنید و توی سایتش عضو بشید. پشیمون نمی‌شید.

حتی خدا هم کاری نمیکنه کلا من فهمیدم خدا فقط تا آفرینش بوده بعدش کاری نمیکنه

من وقتی پیشبینی های آینده و شرایط ظهور رو که میخونم میفهمم شرایط باید ازین بدتر هم بشه و میشهههه

خوشگلم غصه خوردن به درد نمیخوره

به درد اونا نمیخوره...

ولی به درد آخرت ما شاید بخوره سحر :(

خدا می بینه

بببن الان همه میپدن بهم میگن چرا میگی اما من کلیپاشونو تو اینستا میبینم جگرم اتیش میگیره خودشونن با ...

کربلا رو میدونی چی به سر امام حسین اوردن اونجا مگ خدا نمیتونس کمک کنه چرا میتونس تازه قبل از جنگ هزاران فرشته به امام حسین گفتن اگه بزاری ما بیایم کمکت سپاه یزید نابود میشه اما امام قبول نکردن و گفتن خواست خدا اینه واقعه عاشورا اینجوری بود که امام حسین و خانوادش فدای پایداری دین اسلام شدن اونا رفتن تا اسلام الان بعد هزار و چهارصد سال بمونه حتی فراگیر تر از اون زمان یزید امام و کشت ب خیال اینکه اسلام و نابود کنه اما خدا چی خواست خون امام بهای بقای اسلام بود الانم بچه های غزه شهید میشن تا بیداری جهانی صورت بگیره تا مردم وجدانشون بیدار شه تا معنی زندگی و هدف از خلقت و بفهمن میدونی چند میلیون ادم تو خارج با دیدن مردم غزه مسلمون شدن چرا چون اونام با خودشون میگن این مردم چی دارن که یه بچه همه خانوادش از دست میده ولی میگه خدایا شکرت یه مادر یا پدر بچه هاشو از دست میده جلو چشمشون پر پر میشه ولی میگن الحمدالله میگن الله و دائم اینجوری یاد خدا میکنن تو بدترین مصیب ها و با خودشون میگن خدای اینا کیه که با این همه درد انقد ارومن و مقاوم دینشون چیه این قران چیه که دائم رو لبشونه و انقد در عین شرایط نا امید کننده انقدر امیدوارن و اینجوری میشه که مشتاق میشن از اسلام بدونن و وقتی بفهمن مسلمون میشن و همه دنیا بسیج میشن جلوی ظالم باایستن و ظالم و از بین ببرن اگ اتفاقات غزه نبود هیچوقت چهره منفور اسراییل و امریکا دیده نمیشد هیچوقت هیچکس انقد مشتاق نبود جلوی ظلم اینا رو بگیره و وقتی همه دنیا بسیج بشن برای از بین بردن ظلم اونجاست که امام زمان میاد تا با دست الهی ظالم و ریشه کن کنه بهشت زمینی ساخته بشه فراموش نشه بعد هر تاریکی روشنی ایناهمه امتحان برای صف بندی بنده های خدا مث ماجرای امام حسین  هرکی رفت کربلا عاقبت ب خیر شد هرکیم نرفت افسوس خورد و خیلیا عاقبت ب شر الانم فتنه های اخرالزمانه هرکس حق و تشخیص بده عاقبت به خیر میشه و هرکی حق و نبینه عاقبت به شر منتها چون این یارکشی باید برای همه مردم دنیا باشه یه اتفاق جهانی لازمه یه نسل کشی مث غزه که همه ببینن و انتخاب کنن

کربلا رو میدونی چی به سر امام حسین اوردن اونجا مگ خدا نمیتونس کمک کنه چرا میتونس تازه قبل از جنگ هزا ...

زنده و سلامت باشی دوستم

الهی که زودتر ظهور کنن تا ریشه ظلم و فساد خشک بشه و دنیا به صلح و آرامش برسه

و امیدوارم که ما تو این امتحانات پیروز و سربلند باشیم... طرف حق باشیم

کربلا رو میدونی چی به سر امام حسین اوردن اونجا مگ خدا نمیتونس کمک کنه چرا میتونس تازه قبل از جنگ هزا ...

بابا به جز امام حسین این حرفاروبیخیال شین مردم دوس دارن زندگی کنن اخه اون نوزاد شیر خوار چی میفهمه از دین ک تو جنگ صورتش نصف بشه چرا همه چیز باید با خون و خون ریزی پایدار بمونه اخه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

چه خوب گفتی دلم یکم آروم شد 

تا دیروز بخاطر ظلم خدا داشتم به خدا بد میگفتم

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

تو فکر میکنی به درد مبخوره؟ الان خدا نمیبینه که یاری کنه؟ باید قرآن خونده بشه ک یاری کنه؟

خدا نیازی به قران خوندن ما نداره برای یاریشون اما مگ خدا نمیتونس از اول دنیا رو جوری بچینه که هیچ جنگی نباشه و همه در صلح باشیم هدف از خلقت ما پرورش روح و برای رشد روحمون لازمه که تابع دستورات خدا باشیم یعنی قرآن و اسلام این بلا رو خدا سر بچه های غزه نیاورده بلکه فاصله گرفتن همه مردم دنیا از اسلام و قران که نتیجش شده جنگ و خونریزی حالا هم لازمه اینکه همه مردم متوجه بشن اینه کهته این نافرمانی الهی و بببینن که همین جنایاتی که تو دنیا داره اتفاق میفته و با دیدنش بفهمن چی کمه چی و ندارن و برگردن به فطرت خودشون که راه و مسیر خداست و اینجوری تو مسیر رشد و هدف خلقت قرار میگیرن خدا میتونه به انی همه چیو گل و بلبل کنه اما مگ الکیه مگ این دنیا قانون نداره مگ ما بیهوده خلق شدیم