2777
2789

درآمد دارم در حد ماهی هفت هشت تومن خیلی نیست 

با پنج تومن یه شغل کوچیک تو خونه میشه داشت ؟ فعلا سرمایه ندارم مثلا شغل اینترنتی و اینا یا با گوشی یا یه کار کم مشغله

:)

۵میلیون!!

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۵میلیون!!

بله خیلی شغل هارو خودم میشناسم ولی شرایط ندارم خوشم نمیاد 

ادمینی

پرورش بلدرچین 

پرورش گل 

آنلاین شاپ لوازم آرایشی 

شیرینی پزی

ترشی ریختن و . . .

ولی اینا زیاد اوکی نیست واسم 

:)

ترشی درست کن بفروش جز اینجور کارا چیزی با 5 تومن به ذهنم نمیرسه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

بله خیلی شغل هارو خودم میشناسم ولی شرایط ندارم خوشم نمیاد ادمینیپرورش بلدرچین پرورش گل آنلاین شاپ لو ...

🫠👍🏻

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

یه مهارتی که دوست داری رو یاد بگیر و توی اینستا تولید محتوا کن ازش ... مثلا ممکنه شمع درست کردن رو یاد بگیری خب در کنارش پیج هم بزن که فروش هم داشته باشی 

یا ممکنه یه صورت فریلنسری باشه مثلا بری طراحی لوگو یاد بگیری و اینم می تونی پروژه بگیری پیج بزنی و .‌‌‌