2777
2789

لطفاً نپرسید خواهش میکنم اگه بگم شناسایی میشم 

فقط بگم از دست پدربزرگم. خییییلیییییییی بهونه میگیره خییییلیییییییی. نمی‌گم بده آدم خوبیه کمکمون می‌کنه همیشه دروغ چرا ولی خیلی اذیتمون می‌کنه خییییلیییییییی چ روحی چ جسمی توی یه ساختمونیم 

حس میکنم الان سکته میکنم ضربانم رف بالا ۹۷ ضربانمه

فقط دعا کنید یه خونه خوبی بتونیم بخرم بکنیم از این شهر 

الان نگید بچه دیگه ندارم ک دیگه نمی‌دونم چی بگم میترسم شناسایی شم

الآنم نگید بعداً پشیمون میشی و وظیفتونه و... این داستان چون تمام و کمال درخدمتشونیم پس بقیه بچه ها و نوه ها چی؟؟  تازه میگه ب بابام آهم بگیرت چکار میکنی 

وای خدایاااااا

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

درک میکنم چی میگی الاهی هر چی زودتر مستقل شید برید خونه خودتون ک خیلی بزرگتر و باصفا تر از جایی ک الان هستین باشع

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد جدیش نگیر

چکار کنم دیگه ب اینجام رسیده ۱۵ سالمه روحم ۸۰ سال. از بس تو خونه جنگ و دعواس منم میندازن وسط این پدر و پسر حرفاشونو رد و بدل کنم. البته بابام گناه داره یه تنهاس 

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
درک میکنم چی میگی الاهی هر چی زودتر مستقل شید برید خونه خودتون ک خیلی بزرگتر و باصفا تر از جایی ک ال ...

مرسی دور قلب مهربونت بگردم من باور کن کلی انرژی مثبت بهم دادی ایشالا به حق خدای رنگین کمان ده برابرش بت برگرده🦋🌿❤️🌈💕🙂

اگه قراره هیچی نگیم پس چرا تاپیک زدی

نگفتم چیزی نگید گفتم خیلی وارد جزئیات نمیشم چون فامیل زیاد داریم اینجا

چکار کنم دیگه ب اینجام رسیده ۱۵ سالمه روحم ۸۰ سال. از بس تو خونه جنگ و دعواس منم میندازن وسط این پدر ...

تو اول جوونیته توخونه نمون برو گلاسی چیزی

ممنونم از وجودت ای بهترین خالق.خداجونم

تو اول جوونیته توخونه نمون برو گلاسی چیزی

آقای محترم من اومدم اینجا دردودل کنم بعد تو درخواست میدی باشرف؟!؟ از سنت خجالت بکش همسن بابامی !

آقای محترم من اومدم اینجا دردودل کنم بعد تو درخواست میدی باشرف؟!؟ از سنت خجالت بکش همسن بابامی !

بابا من ۴۰سالمه به شما نمیخورم برا باشگاه خواستم معرفیت کنم واگه اهل کاری تو ویزیتوری بیمه بدرد من نمیخوری دخترم

ممنونم از وجودت ای بهترین خالق.خداجونم

بابا من ۴۰سالمه به شما نمیخورم برا باشگاه خواستم معرفیت کنم واگه اهل کاری تو ویزیتوری بیمه بدرد من ن ...

اینجا هم می‌تونستید معرفی کنید 

بله ببخشید

خواهش میکنم  شما هم ببخشید من یکم تند رفتم البته چون بزرگترید و جای پدرم هستید 

بابا من ۴۰سالمه به شما نمیخورم برا باشگاه خواستم معرفیت کنم واگه اهل کاری تو ویزیتوری بیمه بدرد من ن ...

در ضمن دخترا هم وسیله نیستن ک بدردت بخورن!  طرز بیانتونو عوض کنید