2777
2789
این حرف پایه علمی نداره یعنی تحقیقاتی هم که درباره اش هست قدیمی و منسوخه. جنسیت ربطی به «قوی» بودن ا ...

کاری به کیفیت و قوی ندارم اونایی که سرعت بیشتری دارن پسر زایی بیشتری دارن در علم اینا هم همچین قطعی نیست 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به کیفیت و قوی ندارم اونایی که سرعت بیشتری دارن پسر زایی بیشتری دارن در علم اینا هم همچین قطعی ...

ربطی به سرعت هم نداره. کنترل استرس و رژیم و IVF میتونه اثر داشته باشه ولی کیفیت و سرعت اسپرم اثرش فقط در اینه که باروری صورت بگیره برای جنسیت تعیین کننده نیست.

عیبی نداره بجاش به تو پسر بده قلمروت بدون شاهزاده نمونه پفیوزبا دعای گربه کوره هم بارون نمیباره

احمق اوسکول . خودتم سکته کردی یگی بهت گف خدا بهت نده . در ضمن اره خداروشکر پسر دوس دارم 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
چ ربطی داره چون ب دخترا ظلم شده کسی حق نداره پسر دوس داشته باشه

منظورم این نبود 

دلیل حساسیت بقیه رو گفتم

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

چی بخورم؟

گرمیجات  

بیشتر باید همسرت تقویت بشه نخودپخته گرمه و آجیل و.‌

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

گردو بخورواسه پسردار شدن نمیدونم ولی واسه مغزت خوبه بلکه از افکار ۱۴۰۰ سال قبل کشیدی بیرون و سر عقل ...

هرکی دوس داره از دو جنسیت بچه داشته باشه عقل نداره؟

فک کنم به کار خودتون بیشتر بیاد

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...