2777
2789
عنوان

شب های عید و ور رفتن با گوشی

70 بازدید | 6 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم من ایام عیدو بیشتر با گوشیم ور میرفتم نتی تو عید یه شب یه بار مهمون اومد من فقط رفتم سلام و اینا دادم و بعدش تو جمع شون نرفتم یه شبم دو دفعه مهمون اومد و با دو تاشون که خانم بودن روبوسی و اینا کردم ولی باز تو جمع شون نرفتم حوصله ی جمعو نداشتم بقیه ی عیدم با گوشیم سر میکردم حتی شبا که بقیه پایتخت میدیدن من دو سه بار یا بیشتر دیدم ولی دیدم چرته دیگه ندیدم بعد شبام با گوشیم ور میرفتم حتی الانم بیشتر تو خودمم و زیاد تو جمع نمیرم خواستم بدونم کسی هست ایام عید سرگرمیش گوشی باشه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیه این موبایل بخدا همش همه سرشون تو گوشیاشونه یه ایام عید رو حداقل میذاشتی کنار گوشی رو

سلام عزیزم اونجوری نبود تو جمع خانواده ام نرم یادمه میرفتم ولی کم چیکار کنم پایتختم که زدن خراب کردن موندم چی داره که بقیه نگاه میکنن 

سلام عزیزم اونجوری نبود تو جمع خانواده ام نرم یادمه میرفتم ولی کم چیکار کنم پایتختم که زدن خراب کردن ...

کلا سعی کن کمتر از گوشی استفاده کنی خوشگلم 

جوونی آدم حیفه که آدم بجای لذت بردن از درکنار خونواده بودن، سرش تو گوشی باشه عزیزم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

کلا سعی کن کمتر از گوشی استفاده کنی خوشگلم جوونی آدم حیفه که آدم بجای لذت بردن از درکنار خونواده بود ...

میدونی من کلا ادمی ام که تو خودم باشم راحتترم بعد چون عصبیم ترجیح میدم تو جمع نرم