2777
2789
عنوان

به نظرتون تو سه روز یه فرش خشک میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 28 پست

از هواشناسی مطمئن شو بعد بنداز بیرون فرشارو

شمام مث من زاگرس نشینی

سمت ما بارون زدە گوگل

امشب بارون میومد شاید بیارە سمت شما

اگە سەروز هوا آفتابی باشە میشە

بە خواهری چیزی بگو بیان باهات بشورن تا شب لولەشون کن بذار کنار آبش برە،شب رو پشت بوم پهن کن تا فردا عصرش خشک میشە

شوهرم قبلن تو هال میخوابید گقتم از بس فرشه بو میده نمیتونم اونجا بخوابم اومده کنار ما میخوابه

درکت میکنم منم یه خواهر برادر دو قلو داشتم مجبور بودیم سه ماه یه بار فرش بشوریم

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هواشناسی مطمئن شو بعد بنداز بیرون فرشاروشمام مث من زاگرس نشینیسمت ما بارون زدە گوگلامشب بارون میو ...

پنجشنبه زده باران جمعه شنبه یکشنبه آفتابی نمی‌دانم چقدر میشه روش حساب کرد 

پنجشنبه زده باران جمعه شنبه یکشنبه آفتابی نمی‌دانم چقدر میشه روش حساب کرد

آره بعد بارون هوا خوب میشه معمولا 

جمعه بشور که شنبه آفتابی شد پهنش کرده باشی خشک بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

آره بعد بارون هوا خوب میشه معمولا جمعه بشور که شنبه آفتابی شد پهنش کرده باشی خشک بشه

ممنونم به خدا اون روز شوهرم گفت شاید مامانم اینا بیان خدا خدا میکردم نیان گفتم بیان این وضع خانه رو ببینن آبروم میره آخرش نیامدن مردم از استرس

ممنونم به خدا اون روز شوهرم گفت شاید مامانم اینا بیان خدا خدا میکردم نیان گفتم بیان این وضع خانه رو ...

میفهممت عزیزم یکی دو روز سختی بده به خودت تمیز کن عوضش خیالت راحته مهمون بیاد استرس نمی‌گیری بچه هاتم کاش میشد یه جوری بهشون بفهمونی دستشویی داشتن برن دستشویی یا خودت هی تند تند ازشون بپرس که نریزه رو فرش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

میفهممت عزیزم یکی دو روز سختی بده به خودت تمیز کن عوضش خیالت راحته مهمون بیاد استرس نمی‌گیری بچه هات ...

بزرگه بلده نمیکنه سال دیگه کلاس اوله از بچگی هم زود یاد گرفت دختر کوچیکم ۲سال و خورده ای یاد نگرفته همه زندگی خراب کرده

بزرگه بلده نمیکنه سال دیگه کلاس اوله از بچگی هم زود یاد گرفت دختر کوچیکم ۲سال و خورده ای یاد نگرفته ...

درکت میکنم عزیزم چون خودمم این چیزارو کشیدم الان که باردارم استرس این اتفاقارو دارم 

براش از این صندلیای مخصوص دستشویی بخر که بچگونه هستن 

بذار گوشه دستشویی چند بار ببرش شاید خوشش بیاد بره بشینه رو اون کارشو بکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40