2777
2789

مدتیه بی دلیل خواهر 4سالشرو میزنه پرتش میکنه الکی بهش گیر میده اذیتش میکنه از صبح هی بهش میگم ولش کن چی از جونش میخوای یه دقیقه میشینه باز پامیشه گیر میده بهش لگد زدن عین ادم مریض 

هرچی بهش میگم دهن کجی میکنه منم کنترلمو از دس دادم چن تا سیلی بهش زدم گفت غلط کردم دیگه نمیزنمش ولی من به خاطر رفتار خودم عذاب وجدان دارم چه طور از دلش در بیارم پرو نشه

عذاب وجدان نداشته باش ـ. اگر تو همین پرت کردنا دخترت دور از جونش  دچار ضربه مغزی میشد یا حتی بدتر. چی ـباید خیلی زودتر گوشمالیش میدادی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب کار تو هم پر از پخاشگری بود خودتو نمیتونی کنترل کنی از بچه چه انتظاری داری؟ 

ولشون کن خاهر و بدادرن میزنن سر و کله هم طوری نمیشه این عادیه.

رو اعصابت کار کن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

من مخالف صدرصدی کتک زدن بچه ام ولی شرمنده نمی‌دونم چرا دلم خنک شد تو این مورد. اخه بچه چهارساله هم خیلی کوچیکه گناه داره چرا باید از داداشش بیخودی کتک بخوره   شایدم حسودی میکنه؟ توجه به دوتا بچتون یکسانه؟

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

حالا که زدی دیگ ب روت نیار عادی رفتار کن بزار ی چند روز بگذره اگه رفتارش بهتر شد بهش بگو پشیمونی براش غذای مورد علاقشو بخر یا ببرش بیرون از دلش در بیار

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خب کار تو هم پر از پخاشگری بود خودتو نمیتونی کنترل کنی از بچه چه انتظاری داری؟ ولشون کن خاهر و بدادر ...

ولش کن بزنن😮😮زور بچه ۴ساله رو با بچه ۹ساله یکی میدونی؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ولش کن بزنن😮😮زور بچه ۴ساله رو با بچه ۹ساله یکی میدونی؟؟

بله .من و داداشم ۵ سال فاصله سنی داریم.صبح تاشب زدیم سر و کله هم اینقد از دستش کتک خوردم خودمم خیلی میزدمش.طوری نده والا.خیلی هم به هم وابسته ایم.بچه ان خب.باید اروم اروم باهاش حرف بزنه نه پرخاشگری و کتک چون بدتر اون بچه لج میکنه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖