2777
2789
عنوان

پسر نه ساله ام رو چند تا سیلی زدم عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 25 پست
بله .من و داداشم ۵ سال فاصله سنی داریم.صبح تاشب زدیم سر و کله هم اینقد از دستش کتک خوردم خودمم خیلی ...

بچه ۴ساله زوری نداره دختر گل. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عذاب وجدان نداشته باش ـ. اگر تو همین پرت کردنا دخترت دور از جونش دچار ضربه مغزی میشد یا حتی بدتر. چ ...

چقدر جالب.الان گوشمالی دادن بچه ۹ ساله از نظره شما درسته؟ الان اون ادب میشه و دبگه نمیرنه؟ 😄

بدتر لج میکنه.معلومه بچه دبیرستانی هستی و از نزدیک بچه ندیدی اصلا

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین بخاطر حسادت اینکارو میکنه یا اصلا شوهرتون تو خونه دعوا میکنه ؟ شاید از اون یاد گرفته 

ولی خوب کاری کردی زدیش ، چاره ای واست نذاشته 

بعضی مادرها پسراشون به دخترشون زور میگن اینام هیچی نمیگن ، بعد همون پسر بزرگ میشه زن که میگیره ایندفعه زنش رو کتک میزنه

🥀

ببین بخاطر حسادت اینکارو میکنه یا اصلا شوهرتون تو خونه دعوا میکنه ؟ شاید از اون یاد گرفته ولی خوب کا ...

وای همش پر از عقده هستین.

اگر میگفت دخترم پسرو زده هم این حرفو میزدی؟

پسرا عشقن.فقط کسی که پسر داره میدونه چی میگم‌

.و اینکه تگه مادرش پسرشو بزنه اون بچه هم یاد میگیره بعدا زنشو میرنه شما اشتباه فهمیدی

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

چقدر جالب.الان گوشمالی دادن بچه ۹ ساله از نظره شما درسته؟ الان اون ادب میشه و دبگه نمیرنه؟ 😄بدتر لج ...

صرفا جهت اطلاع ۴٠سالمه 🤣🤣🤣بچه ای رو که خواهر کوچیکترر بی دفاعشو مثل بالشت پرت میکنه اینور و اونور با یه بار سیلی خوردن به شخصیتش توهین نمیشه گل.. شما دوست داری و عشقت میکشه بچه کوچیکترو بکن کیسه بوکس بچه بزرگترت ـو برو دستای بچه بزرگترت رو ببوس و فداش شو 🤣🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

صرفا جهت اطلاع ۴٠سالمه 🤣🤣🤣بچه ای رو که خواهر کوچیکترر بی دفاعشو مثل بالشت پرت میکنه اینور و اونور ...

من خداروشکر یدونه دارم و مشکلی هم ندارم ازین بابت.ولی در کل خاهرو برادری همینه.

باید مادر صبرشو ببره بالا.در هر صورت کتک زدن درست نیست

وای همش پر از عقده هستین.اگر میگفت دخترم پسرو زده هم این حرفو میزدی؟پسرا عشقن.فقط کسی که پسر داره می ...

ظاهرا که خودت عقده ای هستی ، اتفاقا اکثرا  دیده شده که بچه ای که اطرافیانش رو میزنه اکثرا پسر هستن ، دخترا لطیف ترن

منم به استارتر میگم از الان به فکر چاره باشه ببره روانشناسی چیزی یا همون تنبیه شاید ادبش کرده باشه به خودش بیاد 

میگی پسرا عشقن ، اینهمه خشونت و کتک زدن و قتل و تجاوز کار مرد و پسر هست یا زن ؟ 

زنای پسردوستی مثل تو همین جانی هارو تربیت کردن انقدر لی لی به لالاشون گذاشتن و بهشون حق دادن ، اونام فکر میکنن حق دارن جنس زن رو بزنن و بکشن

🥀

ببین من برعکس همه که میگن نمی‌دونم اصلاً نباید بچه رو هیچ وقت بزنی و دعوا بکنی و اینا میگم یه وقتایی واقعاً لازمه مگه ما خودمون زمانی که بچه بودیم خیلی وقتا مادرمون اذیتمون نمی‌کرد دعوامون نمی‌کرد نیشگونمون نمی‌گرفت هیچ کدوممونم با این اتفاقا نمردیم ببین اگر می‌بینی یه وقتی بچه با صحبت کردن با نمی‌دونم مثلاً زبون خوش و رفتار خوب و اینا نمی‌فهمه که اشتباه کرده به نظر من یه جایی باید یه رفتار فیزیکی کرد که ببینه به خودش بیاد شاید تا قبل از این کتک شما اصلاً بچه فکر نمی‌کرده که کارش انقدر اشتباه باشه شاید فکر نمی‌کرد امکان داره اتفاقی برای خواهر کوچیکش بیفته حالا اگه از این به بعد تکرار کرد باید بفهمی حتی کتکم دیگه جوابگوش نیستش یعنی این بچه بچه‌ایه که کتک برای اون راهکار خوبی نیست باید ورش داری ببری پیش روانشناس ببینی اون چی میگه نظرش در مورد رفتار این بچه چیه

ظاهرا که خودت عقده ای هستی ، اتفاقا اکثرا دیده شده که بچه ای که اطرافیانش رو میزنه اکثرا پسر هستن ، ...

برو بابا حوصله جواب دادن بهتو ندارم .اره تودیکی فدام بشی.

برو خدا روزیتو جای دبگه بده حرفات پر از عقدست خیلی سوختی حتما از پسرا.

ریپ نزن که نبینمت‌برو بادبیاد