2777
2789

ولی چقدر این پول بی برکته :/// چقدر بی برکته 

هیچی نمی موند همیشه ام هشت گروه نه بود 

پروژه می‌گرفت مثلا صد سودش بود تو یک ماه 

می‌دیدی عین همون پول ماشین خرج برداشت 😑

خودشم مدیریت خرج نداره دیگه بدتر 

حالا داداشم ی کارمند سادس خونشون خریده خونه دومشم میخواد بخره 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

با شغل کارمند ساده دو تا خونه خریده؟ 🤣🤣🤣🤣🤣

چه حرفا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
با شغل کارمند ساده دو تا خونه خریده؟ 🤣🤣🤣🤣🤣چه حرفا

🤨 پانزده سال تلاش کرد برا جفتش

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه. برکت میده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

واقعا بعضی ها میمونه چجوری جمع می کنند

الان دختر دایی من 8ساله ازدواج کرده خونه اش عوض کرد تو تهران 50 متری رو کرد 80 متر

یه خونه هم شهرستان خرید

یه ماشین جدید هم گرفتند 

مبارکشون باشه

ولی به جاش ما همون که بودیم موندیم 

البته شوهر من خیلی ولخرجه 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
داداشت شم اقتصادی داره حتما.میدونه کجا و کی سرمایه گذاری کنه.

دقیقا👏 

واقعا بعضی ها میمونه چجوری جمع می کنندالان دختر دایی من 8ساله ازدواج کرده خونه اش عوض کرد تو تهران 5 ...

عزیزم کارمند ساده ماهی بیست تومن درآمد داره تو این گرونی و اینهمه خرج روزانه

لابد نه چیزی میخورن نه چیزی میپوشن فقط جمع میکنن

خب این اسمش زندگی نیست اصلا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
واقعا بعضی ها میمونه چجوری جمع می کنندالان دختر دایی من 8ساله ازدواج کرده خونه اش عوض کرد تو تهران 5 ...

داداش من خیلی تلاش کرد یکی از خونه هاشو قبل ازدواج گرفت با قسط و وام خداروشکر تموم شد قسطاش

برای کارشم خیلی تلاش کرد از کارگر بازار  بودن رسید به استخدام رسمی اما بازم حقوقش نصف نامزد منه 

خیلیم خوب خرج می‌کنه همسرشم لره عادت داره هرروز گوشت بخوره 

حالا نامزد من با درآمد نسبتا خوب نسبت به سنش میبینی از زمانی ک دوست بودیم تا الان همونی هست ک بود

عزیزم کارمند ساده ماهی بیست تومن درآمد داره تو این گرونی و اینهمه خرج روزانهلابد نه چیزی میخورن نه چ ...

منم واقعا نمی‌فهمم چجوری زندگی می‌کنند

من خودم هم اصلا نمیتونم چون از اولش اینجوری زندگی کردم

البته خداروشکر هیچوقت محتاج نبودیم و تفریح هم زیاد داشتیم ولی پیشرفت آنچنانی نه 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بابای منم خرید .. الیته کارمند کارشناسه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

داداش من خیلی تلاش کرد یکی از خونه هاشو قبل ازدواج گرفت با قسط و وام خداروشکر تموم شد قسطاشبرای کارش ...

عزیزم نمیشه هم خوب گشت هم خوب خورد با پول کارمندی بعدم پیشرفت درست و حسابی کرد

مثلا بعضی ها رستوران نمیرن یا جای درست و حسابی نمیرن

لباس آنچنانی نمیخرن 

مسافرت لوکس نمیرن

یا برای خونه وسیله تا خراب نشه نمیخرن.....

کلا نمیشه همه چیز باهم داشت

نمیتونی ظاهر زندگی داداشت با باطن زندگی خودتون مقایسه کنی

بابای منم خرید .. الیته کارمند کارشناسه

قطعا کیفیت زندگی میاد پایین

از خیلی چیزها زده تا تونسته

عزیزم نمیشه هم خوب گشت هم خوب خورد با پول کارمندی بعدم پیشرفت درست و حسابی کردمثلا بعضی ها رستوران ن ...

دقیقا ماهم اینجوری هستیم ولی اگر مثلا بخوایم با پولی که اینکارارو نمیکنیم برای خونه ماشین هم جمع نکنیم باز این کارارو نمیکنیم . توی سبکمون نیست کلا 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

قطعا کیفیت زندگی میاد پاییناز خیلی چیزها زده تا تونسته

اره ولی اذیت نشدیم .. یعنی مثلا هیچوقت رستوران خوب جزو برنامه های روتینمون نبود. هرچند تا الان چند تا رستورانای خوب رو رفتیم