2777
2789
عنوان

درآمد نامزدم ماهی چهل بود پارسال ولی بی برکت

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 31 پست
دقیقا ماهم اینجوری هستیم ولی اگر مثلا بخوایم با پولی که اینکارارو نمیکنیم برای خونه ماشین هم جمع نکن ...

آره دیکه هرکسی سبک خودش داره

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شغل کارمند ساده دو تا خونه خریده؟ 🤣🤣🤣🤣🤣چه حرفا

مامان و بابای منم کارمند هستن ولی خب تونستن سه تا خونه داشته باشن البته دلار اون موقع کجا دلار الان کجا

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
مامان و بابای منم کارمند هستن ولی خب تونستن سه تا خونه داشته باشن البته دلار اون موقع کجا دلار الان ...

اینکه زندگی بی کیفیت داشته باشی ولی چندتا خونه داشته باشی اصلا خوب نیست واقعا

مسلما از همه چیز باید زد تا با این درآمد ها چندتا خونه خرید

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یکی از فامیلای ما ضایعاتی داره دو تا خونه خریده و همش هم جلوی طلا فروشی ان با زنش تو عروسی دیدم فکر ...

۳۰۰ گرم رو تمام اویزون خودش کرده بود‌‌؟ 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خوب همینجوری پول جمع کردن سخته دیگه کارمند وام و زمین میگیره پیشرفت میکنه

اره واما کم بهره میگیره سرمایه گذاری می‌کنه 

مهم اینه آدم سرمایه گذاری هست

یکی مثل نامزد من صدتا وامم بگیره میبینی رفت اتواشغال خریده 

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
اینکه زندگی بی کیفیت داشته باشی ولی چندتا خونه داشته باشی اصلا خوب نیست واقعامسلما از همه چیز باید ز ...

زندگی بی کیفیت رو نمیدونم چی میدونید 

ولی خب هم خونمون یکی از جاهای خوب شهره هم ماشین خوب دارن هم ماهانه خرج خوبی میکنن، هم سفرای خوبی میریم 

هیچوقت در طول 20 سال نشده چیزی بخوام فراهم نباشه

توی پیام قبلیم عرض کردم تورم قبلا مثل الان نبوده

یکی از فامیلای ما ضایعاتی داره دو تا خونه خریده و همش هم جلوی طلا فروشی ان با زنش تو عروسی دیدم فکر ...

ضایعات طلای کثیفه خودش

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
اره واما کم بهره میگیره سرمایه گذاری می‌کنه مهم اینه آدم سرمایه گذاری هستیکی مثل نامزد من صدتا وامم ...

پول وام رو ازش بگیرین بدین طلا 

واقعا طلا خیلی باعث پیشرفت میشه