2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تایید شد دوازدهم با تاثیر مستقیم 60 درصد یازدهم فقط تاثیر مثبت دهم هم هیچی

یعنی واسه یازدهم حتی نیازی به ثبت نام هم نیست؟ پشت کنکورم

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

آهان اونو نمیدونم حالا نیرو انتظامی چرا منم خیلی علاقه داشتم ولی...

علاقه دارم 🫠

از پشت کنکور بودن خیلی بهتره عمرمو پای درس بزارم واسه حقوق چندرغاز

همون میرم نظام هم احترامم بیشتره هم حقوقو دارم هم کار سختی بم نمیدن 

علاقه دارم 🫠از پشت کنکور بودن خیلی بهتره عمرمو پای درس بزارم واسه حقوق چندرغازهمون میرم نظام هم احت ...

خب عزیزم بهت درخواست میدم قبول کن یه سری توصیه ها و تجربه ها دارم به دردت میخوره چون خودم هم قبلا تا مرحله آخرش رفتم

پشت کنکوریا ۶۰ درصد نهایی دوازدهم + ۴۰ کنکور 

دوازدهمیا  ۴۳ درصد نهایی دوازدهم + ۱۷ درصد پایه یازدهم + کنکور حساب می کنن اگر با پایه یازدهم ترازت خوب شد یازدهم حساب میشه اگر هم ک با یازدهم بد بود ۶۰ درصد رو میزارن واسه دوازدهم 

پشت کنکوریا ۶۰ درصد نهایی دوازدهم + ۴۰ کنکور دوازدهمیا ۴۳ درصد نهایی دوازدهم + ۱۷ درصد پایه یازدهم ...

ببین یعنی الان یازدهم دیگه هیچچچچچ ربطی به ما پشت کنکوریا نداره درسته؟ نمیخواد ثبت نام کنم یازدهمو؟ ایجاد  سابقه هم نمیخواد نه؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿