2777
2789
عنوان

فقط میخوام دردو دل کنم بدون قضاوت خودتونو بذارید جای من

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 38 پست
چرا خودت بهش نمیگی درخاستتو؟ میترسی نه بگه دلت بشکنه

من خیلی ادم درونگرا و مغروری هستم متاسفانه و هیچ وقت تو زندگیم از کسی درخواستی نکردم حتی وقتی بدترین مریضیو گرفتم خودم زنگ زدم امبولانس اومده ولی به کسی نگفتم بیاد کمکم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روی پول خواهرم حساب نکردم فقط دوست داشتم یه تعارفی میزد یا مثلا میگفت میخوای اینبار که میرم سفر ت ...

دوست داشتن بی‌جایی بوده.شاید برای خودش برنامه دیگه ای داشته.اما حداقل فایده پول خواهرتون براتون این بود که فهمیدید ایشون با تصورات شما متفاوت بودن و حالا دید منطقی تری میتونید بهش داشته باشید

دوست داشتن بی‌جایی بوده.شاید برای خودش برنامه دیگه ای داشته.اما حداقل فایده پول خواهرتون براتون این ...

من مگه گفتم برنامش رو به هم بزنه دوست عزیز؟برای من خانواده جایگاه خیلی ویژه ای داره من بارها برنامه هام رو به خاطر خانوادم به هم زدم و منتی هم نیست خودم خواستم که اینجوری باشه به نظر من اگه در کنار منطق عشق باشه همه چیز زیباتره 

مثلا اگر مادرتون خدای نکرده بیمار باشن شما مجبور میشید که برنامه تون رو بهم بزنید و ببریدش دکتر

یا خدای نکرده فردی رو از دست بدید کل برنامه هاتون به هم میخوره 

اگر قرار بود بدون احساسات زندگی کنیم هیچ وقت این حس ها درونمون نبود 

من اگر خواهرم هیچ وقت حتی نگاه هم نکنه بهم بازهم جونمو براش میدم مثل همیشه و همیشه پشتیبانش هستم ...هیچ وقت هم منطقی به قضیه نگاه نمی کنم و همیشه همونی برام هست که بوده 

من فقط خواستم کمی دردودل کرده باشم به نظرم شما هم بهتره از دنیای خشنی که برای خودتون ساختید فاصله بگیرید و به زندگی عشق بورزید

من مگه گفتم برنامش رو به هم بزنه دوست عزیز؟برای من خانواده جایگاه خیلی ویژه ای داره من بارها برنامه ...

قرار نبوده خواهرتون مثل شما فکرکنه و دیدگاه مشترکی داشته باشید.این یک واقعیته که دنیا سرشار از آدمای متفاوت با دیدگاه های متفاوت هست که هردیدگاه منطق خودش رو دنبال میکنه.درضمن شماکه منو نمیشناسید چجوری حکم میکنید که دنیای من خشن و بی رحمه؟

پذیرش یه سری واقعیت ها نشان بی رحمی نیست برعکس اینجوری آسیب کمتری میبینی و دلت کمتر نسبت به آدما سیاه میشه.

اتفاقا برای منم خانواده ارزشمند ترینه و تاجایی که بتونم برای خوشحالی خانوادم تلاش میکنم.اما خوشبختانه هرگز توقع جبران ازشون رو ندارم وچون بدون توقع درحق شون محبت میکنم همیشه خوشحال خواهم بود.

به نظرم شماهم سعی کن بپذیری که همه دنیا رو باچشم های شما نمیبینن و هرکس از منطق حرف میزنه لزوما دنیای خشن و بی‌رحمی نداره فقط نمیخواد خودش سرخودش رو کلاه بزاره!