2777
2789
عنوان

فقط میخوام دردو دل کنم بدون قضاوت خودتونو بذارید جای من

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 38 پست
به نظرتون من توقعم زیاده؟نمیدونم چرا اینقدر دلم شکسته

نه توقعت بالا نیست فقط اینکه از کسی که انتظار داشتی اونی که ازش توی دلت ساختی نبوده 

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون من توقعم زیاده؟نمیدونم چرا اینقدر دلم شکسته

بله توقع تون زیاده

حساب کردن روی پول بقیه مثل شرط بندی روی خر توی مسابقات اسب سواریه!

فقط درصورتی که رفتارش باهاتون عوض شده باشه حق ناراحتی دارید.

نهآدم انتظار داره ولی قبلش آدم دست و دلبازی بود

قبلش چون هردو در یک حد بودیم نمیدونم که چطوری بود 

من حتی وقتی داشتم خونمو عوض میکردم پول پیش ۱۰ ملیون کم داشتم میدونست اما نداد بهم 

قبلش چون هردو در یک حد بودیم نمیدونم که چطوری بود من حتی وقتی داشتم خونمو عوض میکردم پول پیش ۱۰ ملیو ...

آخی.بخدا که حق داری🥺🥺

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بله توقع تون زیادهحساب کردن روی پول بقیه مثل شرط بندی روی خر توی مسابقات اسب سواریه!فقط درصورتی که ر ...

من روی پول خواهرم حساب نکردم فقط دوست داشتم یه تعارفی میزد یا مثلا میگفت میخوای اینبار که میرم سفر تو همراهم باشی 

من روی پول خواهرم حساب نکردم فقط دوست داشتم یه تعارفی میزد یا مثلا میگفت میخوای اینبار که میرم سفر ت ...

از کجا رسید بهش؟ بورس؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نه یک نفر قبل این که از دنیا بره ثروتش رو داد به خواهرم

اهان. بسلامتی...

میدونم‌پول خودشه..ولی حس میکنم خیلی کم لطفی کرده خواهرتون