2777
2789
عنوان

هدیه روز معلم

96 بازدید | 11 پست

دختر من مدرسه غیر انتفاعی میره همینجوریش کلی هزینه داره

جشن اسمش هم مصادف شده با روز معلم

کلی هدیه باید برای بچه ها بخرم وکیک و هدیه برای معلم

بعد حالا یه عده مادر خود شیرین گروه مادرها درست کردند و میگن نفری ۵۰۰ بدین تا برای معلم سکه بخریم

اگه هم مخالفت کنم من بده میشم و پشت سرم حرف میزنند

نمیخوام هم به حرفشون گوش بدم

هنوز روز معلم نشده زودتر دارن پاچه خواری میکنند

چیکار کنم زورم میاد ۵۰۰ بدم 🥸میخوان روی هم رفته پارسیان بگیرن 

حدودا ده میلیون میشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

مخالفت نکن فقط بگو من خودم یه هدیه ی جدا مد نظرم هست براشون بگیرم ، تعارف هم ک نداری زیر بار نرو 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

به مدثر مدرسه اطلاع بده اجاره نده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخالفت نکن فقط بگو من خودم یه هدیه ی جدا مد نظرم هست براشون بگیرم ، تعارف هم ک نداری زیر بار نرو

باشه عزیزم ممنونم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
واقعا ارزش زحمتی که معلم برای بچه های شما میکشه با این ده میلیون بازم جبران نمیشه. مخصوصا معلم های غ ...

درسته من قدر دان معلم هستم همیشه هم میمونم

اما مادرهایی که برامون تصمیم میگیرند رو خوشم نمیاد

رفیق من تو یه مدرسه خیلی خوب تو تهران معلمه که شهریه بچه هاش با چیزای متفرقه سالی نزدیک ۱۰۰ تومنه 

حساب کن دیگه قطعا اونی که بچش اونجا میاد این پولا براش چیری نیست ولی مدیرش اجازه نمیده حتی یه شاخه گل بیارن برا معلماش 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ربطی به پاچه خواری نداره ! قدر دان هستند و پیشنهاد تهیه یه هدیه رو دادن،که واقعا هم برای اونایی که مدرسه غیرانتفاعی میرن 500هزینه ای نیست ! ضمن اینکه چه پذیرفتن این پیشنهاد و چه برگزاری جشن اسم،اجباری نیست و شما میتونید نپذیرید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

چه مدیر صالمی. اون وقت خودش کلی والدین این بچه ها رو تیغ میزنه!

اگه خدمات مدرسه رو بشنوی میفهمی که شهریه ا با موارد اضافه (نهار و لوازم مصرفی و لوازم تحریر و..) اونقدره واقعا میارزه 

من خودم از حالا دارم برنامه میچینم بچمو بفرستم همچین مدرسه ای واقعا ارزش داره