2777
2789
عنوان

ولخرجی های ما چیکار کنم بیاین

65 بازدید | 4 پست

من خودم میتونم جلو خودمو بگیرم اگه سعی کنم 

ولی نامزدم نمیتونه وقتی میریم بازار میگمش فعلا نخر نهریم الان 

اون وقتی یچی میبینه خوشش میاد یا میبینه من خوشم اومده سریع کارت میکشه 🥺

بهش میگم بابا نخر الان ما فعلا نیاز داریم ک جمع کنیم واسه فلان چیز 

میدونی مشکلش اینه ک تو بچگیش چیزایی ک میخاست تو دلش میموند واسه همین وقتی میره بازار ولخرجی میکنه من حرص میخورم سر این اخلاقش 

با وقتی پول زیاد میاد تو کارتش میگم بذار توی کارت جدا میگه باشه ولی یادش میره یا اهمیت نمیده یهو میبینیم خرج شدن و هیچکاری نکردیم 

این بار پول اومد دستش یکی از کارتامو میدم بهش ک خرج روزانه بریزه توش اون کارتشو دیگه دست نزنه مجبووورش میکنم 

نمیدونم چیکار کنم دیگه اعصابم خورد میشه اینجوری واقعا 

..

بگو پول روبده ب تو.یابگوبرات بریزه احتیاج داری بعد پس اندازکن براش

مثلا بهش میگم مثلا۲۰میلیون بریز تو این کارت میگه باشه بعد انجام نمیده سقف انتقالو فلانو بیسار حوصله رفتن ب بانک هم نداره 

۱۰تا کارت بانکی هم داره نمیدونم چرا انجام نمیده میگیره ب ت خ م ش😂 اخرش ک میبینه پولا خرج شدن میگه ما چیکار مردیم😕 تاالان من ۳،۴باره بهش گفتم جدا کن نمیکنه 

یبار فقط انجام داد فکر کنم ک تونستیم باهاش ی طلا بخریم بذاریم کنار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا بهش میگم مثلا۲۰میلیون بریز تو این کارت میگه باشه بعد انجام نمیده سقف انتقالو فلانو بیسار حوصله ...

صبح بیدارش کن برو جداکنید یا کارتشوبگیر.باهاشم بازبون خوش صحبت کن.اول ازخوبیاش بگو ودوتاهم بذارروش😂بعدراجبه پس اندازحرف بزن