2777
2789

چند تا بانکن ک وامشو میدن میرین بانک حساب باز میکنین بعدم از جاهایی ک با بانک قرارداد دارن خرید میکنین به میزان خریدتون بهتون وام میدن ماهانه هم پرداخت میکنین.  بد نیس خوبن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا بانکن ک وامشو میدن میرین بانک حساب باز میکنین بعدم از جاهایی ک با بانک قرارداد دارن خرید میکن ...

اطلاعات بیشنری ندارین؟ 

کدوم بانکا؟ 

چقدر میکشن روش

کیفیت برند اسنوا؟ 

کیفیت رو ک گفتم بد نیس. البته من تلویزیونشو دارم اونم دو ماه فقط و اکثرا سر کارم زیاد استفاده نمیکنم ولی خب همکارم یه سال خریده راضیه از چند تا وسیله ای ک داره.  بانک مهر ایران و رفاه رو میدونم هست بقیشو یادم نیس.  سودشم 24درصد بود

اوهه ۲۴ درصد که خیلیه

اره.  اولش میگن چهاردرصد بعد میری بخری میگن شرکتم سودشو جدا میگیره و تهش میشه 24درصد. البته من همکارم پارسال گرفت این مدلی بود.  و هجده ماهه تسویه بود. فک کنم 36ماهه هم داشته باشه باز دقیق یادم نیس