2777
2789
عنوان

بچه دوم یا تک فرزندی

185 بازدید | 20 پست

سلام.

درگیرم و یک جنگی درونمه.رو دخترم خیلی اذیت شدم خیلی زیاد سه ماه اول استراحت بودم زایمانمم که نگم و نشنوید که ۱۳ ساعت دردکشیدم تابدنیا اومد بعد زایمان متوجه شدم استخوان دنبالچه ام مویه کرده و دوسال تمام نمیتونستم بشینم دوسالِ کامل از مادری کردن لذت نبردم ازبس دردام شدید بود اما حالا دخترم ۵ سال و چندماهشه ماه قبل تو هفته۱۸ اینا بودم که بچم سقط شد بارداریم خودخواسته نبود ولی بازم روچشمام گذاشتم الان یک دلم میگه یکی کافیه دل دیگم میگه یکی دیگه بیارم.ی چیزی بگین ی نصیحتی کنید 

بدنت کشیده که حامله شدی بزار بازم بکشه .. تک فرزندی بده

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من بچه ای ندارم یعنی ازدواج نکردم ... اما دور و اطرافم که بچه کوچیک آوردند زیاد دیدم ...زایمان کردن هر کدوم یک از بچه ها تا درد و ویار همش با اون یک بچه متفاوته 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک تصمیم شخصیه خودت باید بسنجی 

به من باشه میگم نه پس کی میخوای زندگی کنی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بیکاری یدونه کافیه.اون انرژی ومحبت و پولتو بزار واسه یکی.یه بچه دیگه بیاری تواین گرونی بی اعصابی که چی بشه

درضمن اگه بخاطر بچه اولت فقط میخوای بچه بیاری این اشتباهه و روانشناسا هم تاییدش کردن

هرچند خودت و شرایط زندگیت را باید بسنجی ولی من میگم دوتا بهتر از تک فرزندیه .....خیلی خیلی فواید داره ....شاید تا چند سال اول اذیت بشی و سختت باشه ولی به یه سنی که برسن و وقتی بزرگ بشن میفهمی چه لطفی به خودت کردی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه دوم قبل از هر چیزی نیاز مند روحیه قویه 

بخدا پول در درجه دومه 

اول اعصاب و روان و یه همراه خوب مثل شوهر یا مادر 

اگرم همراه نیستند پس دخالت یا زخم زبون نزنند 

پس اول آرامش و حوصله  ،بعد پول.  دریغ نکن و بچه دوم بیار 

تک فرزندی خوب نیست حالا اینم نظر کنه البته

منم یه دختر دارم 

پولشو دارم اما از نظر اعصاب مشکل دارم و می‌دونم نمی‌کشم 

قرار نیست بچه دوم معجزه کنه برا اعصابم ،چه بسا بدترم میشه 

هرچند خودت و شرایط زندگیت را باید بسنجی ولی من میگم دوتا بهتر از تک فرزندیه .....خیلی خیلی فواید دار ...

الان ماهایی که دوتا یاسه تاییم کجاش فواید داره.هر کدوم سرخونه زندگیه خودمون وبعضی وقتا ازهم فراری