2777
2789
عنوان

بتای کم ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سونو چیزی معلوم نشد داروهامو قطع کرد دکتر تمام شد

ناراحت نباش بخدا منم این روزا رو گذروندم الان پسرم داره شیطونی میکنه شماهم بزودی باردار میشی چون رحمت اوکی بوده واگرنه اصلا باردارنمیشدی ادامه بده یبار دیگه هم برو واسه پانکچر

پانکچر خیلی برام عوارض داشتاز همون می‌ترسم شما دوبار پانکجر شدید

من یکبار پانکچرشدم ده تاجنین داشتم الانم ۶تا دیگه دارم واسه من عوارضی نداشت شایدعلت دیگه ای داشته میخاین درمورد اون عوارض بایه دکتردیگه مشورت کنین اگر نزدیکی ب اصفهان بیا پیش دکترالهام نقشینه من خیلی ازشون راضیم خداخیرشون بده

پانکچر خیلی برام عوارض داشتاز همون می‌ترسم شما دوبار پانکجر شدید

فقط یچیزی چقد زود دکترت گفته داروهات قطع کن من ۲۴تیر ک انتقال دادم اواخرشهریور دکترم گفت داروهات قطع کن 

فقط یچیزی چقد زود دکترت گفته داروهات قطع کن من ۲۴تیر ک انتقال دادم اواخرشهریور دکترم گفت داروهات قطع ...

یعنی بتا منفی شد و بازم دارو استفاده ه میکردی؟چرا خب

برای من استرادیول ک ۸ ساعتی میخوردم 

توی ۶ روز دوز ش رو کم کم پایین اوزد و بعد کامل قطع کنم

شیاف و امپول پروژسترون و امپول انوکسا رو هم قطع کرد 

من یکبار پانکچرشدم ده تاجنین داشتم الانم ۶تا دیگه دارم واسه من عوارضی نداشت شایدعلت دیگه ای داشته می ...

من هایپر شدم 

خدا روشکر جنین داری گلم

انتقال حیلی خیلی آسونتر از تخمک‌گشی هست

یعنی بتا منفی شد و بازم دارو استفاده ه میکردی؟چرا خببرای من استرادیول ک ۸ ساعتی میخوردم توی ۶ روز دو ...

بتا برای من متوقف نشد اخر شهریور شده بود ۸هزار ولی ساک رشدش متوقف شده بود دکترهمه رو باهم گفت قطع کن

من هایپر شدم خدا روشکر جنین داری گلمانتقال حیلی خیلی آسونتر از تخمک‌گشی هست

منم ۱۸تا تخمک داشتم بخاطر همین امپول هپارین هرروز میزدم و تا دوماه هم انتقال برام ندادن بنظر من دکترتو عوض کن