2777
2789
عنوان

دختر بچها نظر ندن

436 بازدید | 45 پست

از نامزدم جدا شدم. دلیلمم این بود که شکاکیت داشت انگاری کنترلم میکرد گوشمیو چک میکرد درباره گذشتم‌میپرسید و جشت و جو‌میکرد .پوششمو محدود کرده بود میگفت موهاتوکامل داخل بزار مانتو زیر زانو و اینا.ساعت رفت و امدم رو باید دقیق بهش میگقتم‌یا قبل از اینی که بهش بگم ببرون نمیرفتم.یکی دوبارم‌شده بهم‌تهمت خیانت زده‌ ولی بعدش پشیمون شده. ازم سوالا عجیب‌میپرسید مثلا چند بار قبلا با دوستات بیرون رفتی ؟ی رفتی تو مغازه مغازه دار زیاد نگات ک نکرد ؟خودارضایی کردی؟یه بار یه‌ پسر جوون از بغل دستم‌زد شد نگام‌کرد گفت میشناسیش قبلا.چت هام‌با دوستامو میخوند 

خوبیاش این بود هر وقت میگفتم حوصلم‌سر رقته حتما میومد منو بیرون میبرد تفریح میبرد منو.برام غذا درست میکرد گاهی اوقات‌. منو سینما میبرد .دانشگاهم شهر دوره منو هقته ای ۳ بار میبرد و میورد ۶ ساعت راه بود.اگه پول نداشت بازم منو بهترین رستوران شهر میبرد. یه دونه از پیام‌هام بدون جواب نبود .سوپرایزم‌میکرد گاهی اوقات. مریض میشدم‌خیلی بهم رسیدگی میکرد.

الان همش‌میگه بیا برگردیم

دارم دیونه میشم‌.اینم‌بگم‌۲۲ سالمه

سن ت خودت که کمه

بچه ای متاسفانه 

برنامه (کانکت یار ) از بازار دانلود کنین ، رایگان هست ،یک ریال هم نمی‌خواد هزینه کنی -راحت میشه ۲۰۰ـ۳۰۰ هزار پول درآورد ، چندین کار مختلف داره ، مثلاً از هوش مصنوعی میشه متن گرفت در مورد موضوع خاص ، ۱۰۰ هزار برای همین موضوع بهتون پول میده، مثل انشا نویسی دوران مدرسه س ، انشا بدین پول میده قید و شرطی هم نداره ( توضیحات ش تو بازار گفته کار و میزان پولی که در میاری با بقیه فرق داره چون ممکنه من کلی مهارت بلد باشم پول بیشتر بگیرم و تو یک مهارت داشته باشی ، و حوصله و وقت باید گذاشت اگه خیلی حرفه ای باشی و کاربلد اینترنت روزی دو ، سه میلیون داری) این برنامه کد معرف نداره ، ولی اگه درآمد گرفتی صلوات یادت نره ـبیشتر  فقط مغازه دار ها ثبت نام می‌کنه ، برای کسانیکه که خونه کار می‌کنن  باید راهنما ثبت‌ ش بخونی، کار راحت و مطمئن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست داری بعد ازدواج تو خونه حبس بشی و با یه ادم پارانوئید میتونی بسازی برگرد بهش!!

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

افراد پارانوئیدی بدترین کیس ازدواج هستند 

برنگرد چون بعد از ازدواج زیر سقف احتمالش زیاده بیشتر هم شکاک بشه و این ربطی به شما نداره شخصیت اون آدم اینجوری هست افکار سوظن داره ! 

اصلا برنگرد اگر هم میخوای برگردی بهش برید روانشناس مشاور پیش از ازدوج 

برنگرد 

منم نامزدم دقیقا همین بود فقط دانشگاه هم نمیزاشت برم 

تازه من چادری بودم اما میگفت زیر چادر هم حق پوسیدن مانتو نداری عبا بپوش 

جدا شدم و راحت 

اونم کلی سوپرایز میکرد خرید میکرد رستوران می‌برد کادوهایی که میخرید واقعا هیچکس نخریده بود