2777
2789
اینجا نمیومدم هیچ وقت

@niniyar  

ایشون میخوان تعلیق بشن 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم دیر نیست میتونید انجام بدین ماهی رو هر وقت از اب بگیرین تازه هست

خیلی از عادت های بدمو ترک کردم

خیلی پیشرفت کردم

نماز بااینکه شدید بهم ارامش میده

ولی نمیدونم چرا خوندنش برام سخته

دارم واسه کنکورمیخونم پس اگ دیدی تو سایتم بگو برو درستو بخون

کاش زمان برمیگشت به سال95هیچ وقت یکجاباخانواده شوهرم یکجازندگی نمی‌کردم بعد 6سال جداشدم کاش زمان برمیگشت به سال99وقتی دخترم یکسالش بود دوباره میرفتم ای یوای میکردم یه همبازی براش میاوردم این بزرگتریییین اشتباه زندگیم بود

خیلی از عادت های بدمو ترک کردمخیلی پیشرفت کردمنماز بااینکه شدید بهم ارامش میدهولی نمیدونم چرا خوندنش ...

نماز واقعا عالیه ارامشی میده که هیچی بهت نمیده اولش فکر می کنی سخته ولی کم کم عادت می کنه و برات شیرین و اسون میشه از فردا شروع کن خدا منتظرته