2777
2789
۱۳ مهرماه سال ۹۸ کپ مرگمو میذارم میخوابم بجای اینکه بزنم از خونه بیرون و سرنوشتمو عوض کنم🚬تنها دلیل ...

کجا رفتی مگه

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علیرغم مخالفت خونوادم مستقل زندگی میکردم،فک میکردم با ازدواج به استقلال میرسم ولی نرسیدم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
۱۳ مهرماه سال ۹۸ کپ مرگمو میذارم میخوابم بجای اینکه بزنم از خونه بیرون و سرنوشتمو عوض کنم🚬تنها دلیل ...

چیشد کجا رفته بودی و چراسرنوشت عوض شد جالب شد..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اجازه نمیدادم هیچوقت هیچکس برای خودم و زندگیم تصمیم بگیره. 

اعتماد نمیکردم به هیچکس حتی خودم.

به فکر آینده بیشتر میبودم.

بعضی چیزهارو حتما تجربه میکردم.

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

فقط و فقط دنبال ی حرفه میرفتم و کار میکردم

کار کردن ب گفتن آسونه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.