2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انلاینی چرا جواب ندادی ؟؟؟ میگم چرا رو پست من نی نی یار رو تگ کردی؟؟

پچرا قاطی کردی خودت گفتی اشتباه کردم اومدم پشیمونم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

پچرا قاطی کردی خودت گفتی اشتباه کردم اومدم پشیمونم

این ب معنی این بود ک میخوام تعلیق بشم؟؟ یعنی خودم عقلم نمی رسیده نی نی یار تگ کنم یا اگ یکبار تعلیق شدم دیگه نیام؟؟؟ 

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

این ب معنی این بود ک میخوام تعلیق بشم؟؟ یعنی خودم عقلم نمی رسیده نی نی یار تگ کنم یا اگ یکبار تعلیق ...

خیلیااینجا بلد نیستن چطور تعلیق شن پس چرا پشیمونی؟ هیچ ویت جایی که دوست داری نمون ب روحت آسیب میزنی 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خیلیااینجا بلد نیستن چطور تعلیق شن پس چرا پشیمونی؟ هیچ ویت جایی که دوست داری نمون ب روحت آسیب میزنی

بلد نباشم میگم بچها برام تگ کنید ..در ضمن من روز اول نیس اینجام سه ساله اینجام پس همه چی در مورد سایت میدونم ک چجوری تعلیق میشی یا باید چیکار کنی... الان دیگ تعلیق دلخواه نیست ....لطفا شمام خواسی کاری کنی قبلش از طرف بپرس و باهاش هماهنگ کن....

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏