2777
2789
عنوان

بی تفاوتی همسر

262 بازدید | 32 پست

خانوما میشه نظر بدین حس میکنم بی تفاوته همسرم درسته یا اکثر مردا اینجورن؟

اکثراً مناسبت ها کادو نمیخوره فقط خیلی پیله اش بشم یک کم پول بهم میده .اکثرا جلوی تی وی می‌خوابه و کنار من نمی‌خوابه .روی لباس پوشیدنم اصلا نظر نمیده و همش دلش میخواد گیر تلویزیون یا گوشی باشه توی خونه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صحبت کردم . اصلأ انگار نمی فهمه.پیله اش بشم میگه برو توی همون سایتها بنویس شوهر بی عاطفه و فلان دست ...

باید حرف بزنه و اگه مشکلی هست دوتایی حلش کنید

بهش بگو تو سایت بهم گفتن حرف بزنیم و حلش کنیم اگه مشکلی هست اگه مربوط به خودته کمکت کنم..اینجوری که نمیشه

صحبت کردم . اصلأ انگار نمی فهمه.پیله اش بشم میگه برو توی همون سایتها بنویس شوهر بی عاطفه و فلان دست ...

روی مردا حرف اصلا اثر نداره،چه برسه که اثر معکوس داره

فقط و فقط رفتار خودت موثره

البته روی مرد نرمال..

۹۹ درصد اینجورین اتاق زنشون نمیخوابن.و همشم زنهای بیرون رو دید میزنن اعتقاد به کادو هم ندارن خوب متا ...

والا بخدا روی فرش وسط پذیرایی بدون تشک حاضره بخوابه ولی نمیاد توی اتاق .منم الان تصمیم گرفتم دیگه بهش اصرار نکنم بیاد توی اتاق