2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک زایمان طبیعی یا سزارین مثل تاپیک حلیم با نمک یا شکره! هیچوقت به نتیجه نمی‌رسه.

🤣🤣

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

عزیزم اگر ترس و تصمیم قطعی نسبت ب هیچ کدوم نداری باید صبر کنی ببینی نی نی چه تصمیمی داره یهو میبینی ۳۸ هفته دردت میگیره طبیعی میشی 

یهو میبینی تا چهل هفته نزول اجلال نمیکنه باید سز کنی 

یا نمی‌چرخد 

اگر ترس و نگرانی از هر کدوم داری و از بدنت یا احساس روانی ات اگاهی نداری  هم باید آگاهی پیدا کنی هم باید ترس رو برطرف کنی و اقدام کنی ...

عوارض هر کدوم هم برای هر بدنی متفاوته ...

من دلم میخواد با تموم درد هاش طبیعی بچه بیارم 

البته چند سال دیگه قصد دارم مادر بشم.

مامانم دوتا سزارین داشته خیلی تجربه ی بدی داره 

اکثرا هم دورم دیدم طبیعی آوردن همه راضی هستن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
من دوتازایمانم طبیعی بودهموقع شروع دردا میگفتم کاش سزارین میکردمبعدزایمان میگفتم خوبه ک طبیعی بود خخ ...

خیلی دردش زیاد بود؟ من بیشتر نگران سلامتیه بچمم که میخام سزارینو انتخاب کنم

عزیزم اگر ترس و تصمیم قطعی نسبت ب هیچ کدوم نداری باید صبر کنی ببینی نی نی چه تصمیمی داره یهو میبینی ...

به شدت از بخیه میترسم میخام ژودتر انتخاب کنم که به دکترم بگم ببینم اصلا قبول میکنه سزارینم کنه یا نه 

اولای بارداری زیاد برام مهم بود الان دیگه برام مهم نیست هر چی شد ،شد دیگه خسته شدم آنقدر شنیدم این خ ...

ببین استرس سرادم هرچی میاره فقط استرس نداشته باش ان شالله که زایمان راحتی داشته باشی 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بستگی به بدن داره 

بنظرمن طبیعی عالیه 

من خیلی ضعیف و نحیف بودم وقتی طبیعی زایمان کردم همه تعجب کردن چجوری تونستم

تجربه ۳تا طبیعی دارم

هرکدوم سختی هایی داره یکی بعد یکی قبل 

طبیعی وقتی بدنیا میاد تقریبا یکی دوساعت بعدش مثل عادت شدید هست یعنی انگارنه انگار زایمان کردی البته اگر لوس نباشیم

من سر دومی خودم از روی تخت زایمان بلند شدم

خیلی دردش زیاد بود؟ من بیشتر نگران سلامتیه بچمم که میخام سزارینو انتخاب کنم

ببین اگر ورزش‌های مخصوص رو انجام بدی 

دکترت هم دقیق باشه و اندازه لگن و وزن بچه رو درست بررسی کرده باشه

بچه راحت دنیا میاد...

یعنی الان دیگه با ورزش های زایمان راحت، سریع میشه زایمان کرد از یک ربع تا یه ساعت