این تاپیک، آموزشی است!
سلام من "ابوالفضل قلی نژاد"، علاقمند و فروشنده حوزه برنج ایرانی هستم که اگه اسم من رو توی گوگل سرچ بزنین، میتونین با رزومه من توی این زمینه آشنا بشین. در این تاپیک میخوام درباره برنج فجر سوزنی صحبت کنم.
برنج های فجر، یه ظاهری شبیه به خنجر دارن و شبیه به سوزن هم هستن. به همین خاطر، بهشون میگن فجر سوزنی. پس فجر سوزنی، یک گونه جدا از برنج های فجر نیستش.
ولی برنج های فجر به صورت کلی، عطر و طعم خیلی پایین تری رو نسبت به خیلی از برنج های دیگه مثل طارم هاشمی، دم سیاه و ... دارن. حتی نرمی بعد از پخت هم ندارن.
برنج های فجر رو توی آزمایشگاه ها با پیوند چندتا برنج دیگه ساختن. پس طبیعی نیست و حتی جزو برنج های تراریخته هم هستش.
ولی قیمت این برنج ها، خیلی پایین تر از برنج های درجه یک شماله. چون ویژگی های کمتری رو داره. به خاطر قیمت کمش، جزو برنج های اقتصادی هم شناخته میشه.
جالب تر هم اینکه این برنج ها، جزو اولین انتخاب ها برای رستوران هستن.
ولی یادتون باشه که ظاهر این برنجا، خیلی شبیه به برنج های پاکستانیه. پس حتما از فروشگاه معتبر بخرین.
شما تجربه خرید یا پخت برنج فجر سوزنی رو دارین؟ اگه دارین، نظرتون رو بگین تا بقیه هم بهره ببرن.