2777
2789
عنوان

برنج فجر سوزنی

147 بازدید | 6 پست

این تاپیک، آموزشی است!

سلام من "ابوالفضل قلی نژاد"، علاقمند و فروشنده حوزه برنج ایرانی هستم که اگه اسم من رو توی گوگل سرچ بزنین، میتونین با رزومه من توی این زمینه آشنا بشین. در این تاپیک میخوام درباره برنج فجر سوزنی صحبت کنم.

برنج های فجر، یه ظاهری شبیه به خنجر دارن و شبیه به سوزن هم هستن. به همین خاطر، بهشون میگن فجر سوزنی. پس فجر سوزنی، یک گونه جدا از برنج های فجر نیستش.

ولی برنج های فجر به صورت کلی، عطر و طعم خیلی پایین تری رو نسبت به خیلی از برنج های دیگه مثل طارم هاشمی، دم سیاه و ... دارن. حتی نرمی بعد از پخت هم ندارن.

برنج های فجر رو توی آزمایشگاه ها با پیوند چندتا برنج دیگه ساختن. پس طبیعی نیست و حتی جزو برنج های تراریخته هم هستش.

ولی قیمت این برنج ها، خیلی پایین تر از برنج های درجه یک شماله. چون ویژگی های کمتری رو داره. به خاطر قیمت کمش، جزو برنج های اقتصادی هم شناخته میشه.

جالب تر هم اینکه این برنج ها، جزو اولین انتخاب ها برای رستوران هستن.

ولی یادتون باشه که ظاهر این برنجا، خیلی شبیه به برنج های پاکستانیه. پس حتما از فروشگاه معتبر بخرین.

شما تجربه خرید یا پخت برنج فجر سوزنی رو دارین؟ اگه دارین، نظرتون رو بگین تا بقیه هم بهره ببرن.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج فقط عنبر بوی خوزستان وسلام✋️

یه چیز جالب هستش اینه که برنج موردعلاقه هر شخصی، بر اساس مزاج هر شخصی هستش. مثلا برنج طارم هاشمی رو به عنوان بهترین برنج ایران میشناسن. ولی سمت استان های جنوبی، طرفدار خیلی کمی داره و برنج های چمپا و عنبربو، اون سمت طرفدار بیشتری دارن.

البته که برنج عنبربو هم یکی از بهترین ها هستش و شکی توی این موضوع نیست.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.

فقط برنج هاشمی

هاشمی از فجر، صد در صد بهتره. اصلا برنج فجر از لحاظ عطر، طعم، کیفیت پخت و هر چیز دیگه، قابل مقایسه با هاشمی نیست. هاشمی نه یه سر و گردن، بلکه چند سر و گردن از فجر بالاتره.