2777
2789

الهی مقدمات عروسیش به عزا تبدیل بشه

در حالی که من اینور داشتم دنبال پروفایل تیکه دار و ناله میگشتم که باعث بشه اون به حرف بیاد،اون داشت با دختر جدید میلاسید

.

در حالی که من دعای بازگشت معشوق میخوندم،اون داشت با اون حرف میزد

.

در حالی که دستش خورد تا فالوم کنه و من هم بهش بک دادم و منتظر بودم قبول کنه و توی ذهنم رویابافی کردم حتی بعد دو ساعتم اکسپت نشد و بعد که پیام دادم فهمیدم دستش خورده بوده و منم کلا بلاک کردم

.

در حالی که من داشتم دنبال سوژه میگشتم تا توی واتس ااااااپ استوری کنم چون میدونسم اونجارو میبینه و دو سه بارم گذاشتم و بعد چن ساعت حتی سین نشد ،اون داشت رستورانای جدید رو میگشت تا با اون دختره ی خراب بره💔

.

شب قدر بعد مدت ها با خدا اشتی کرده بودم،مگه نمیگفتین خدا عاشق ادمای گناهکاره که توبه میکنن،پس چرا فرداش پیام داد گف داره با یه دختر جدید چت میکنه🙂

.

روانی میشم به این فکر میکنم که با اون بیرونه،روانی میشم

خدا لعنتت کنه که دلمو خون کردی

خدایی که تورو ببخشه خدا نیست

خدا رو به چالش میکشی بخاطر یه آدم هرزه بیخود ؟؟

اتفاقا خدا اینو نشونت داده که بفهمی داری برای بازگشت چه آشغالی دعا میکنی 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

خودتو آنقدر افسرده کردی این همه منتظرش موندی ک تهش بشه این ک اون بره با یکی دیگه تا کی میخوای منتظر اون باشی تا کی میخوای نبخشی ک خودت اذیت شی تا کی میخوای از خدا قهر کنی ک چرا ندادش ب تو بس کن ب خودت بیا برو دنبال آرزو هات زندگیت رو بساز

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.