2777
2789

میدونین اون خونه آدماش مطمئن نیستن

یا آدمای بدی بهش رفت و آمد دارن

تنها نزارین عاقا

الان با یکی صحبت می‌کردم که مادرش مرده زیاد به خونه فامیل رفت و آمد داشته پسر فامیل بهش تجاوز میکرده.

قلبم درد گرفت نکنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی منم بچه بودم به خاطر غفلت خانواده ام یکی از اقوام بهم آزار جنسی رسوند...هیچ وقت بچمو خونه کسی حتی تو اتاق در بسته کسی نمیزارم بره بچه کسی رو هم قبول نمیکنم بیاد خونه ام

نه فقط تو یک خونه،اگه مهمونی هستین هم تو یک اتاق هم ک یک پسر بزرگ تنهاست هم نذارین برن.تو آشناهای ما مهمونی بوده،بچه طفلی میره تو اتاقی ک پسره ک بچه خواهر زادش تو بغلش بوده و از لحاظ ظاهری و خانوادگی خیلی قابل اطمینان ب نظر میرسیدن ولی ب طفل معصوم،دست درازی کرده،این اونجا ترسیده چیزی بگه،بعدا ب مامانش گفته.معلوم نبوده ب اون بچه خواهرشم دست درازی کرده یا نه.بچه خواهرشم بیشتر دست این بود تو مهمونیا و زیر یکسال بود.اصلا همه هنگ بودیم.بعدا ک این دختر بچه آشنامون گفت،دو سه نفر دختر بچه دیگه هم اعتراف کردن ک آره با ما هم این کارو کرده.واسه چند سااال پیش بوده این جریان.الان وضعیت بدتر شده،آدم چیزایی میشنوه سرش سوت میکشه.