2777
2789
عنوان

چجوری کل مهریه مو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3972 بازدید | 53 پست
پلیس راهور رفتم یه نامه هم داده که به تمامشون اعلام کرده در صورت مشاهده این خودرو با این پلاک اون رو ...

آره بابا اونجوری تا سال دیگه هم نمیگیرند نامه راهورو ببر دادگاه بگو ماشین تو پارکینگ‌ها حکم قفل بگیر برو با مامور در خونشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چندتا پرسیدم همشون بالای ۵یا ۱۰تومن اکثرا هم اول میگیرن

خب عاشق چشم و ابروی ما نیستند که مجانی کار کنند.

پزشکا هم پول میگیرند. تو بخوای عمل کنی انتظار داری مجانی عملت کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ضمنا اگه مالی بنامش نیست وکیل نگیر چون فایده نداره و اموالش قبل از ازدواج به نام پدرش بوده معامله به قصد فرار از دین نیست.

فبای آلاء ربکما تکذبان

دوست خوبم خواهر من هم همچین مشکلی داشت خانم پارسا وکیل پایه یک دادگستری را دوستان نی نی سایت معرفی کردن ، و کارمون خیلی منصفانه و با پیگیری زیاد و تجربه خوبی که داشتن انجام دادن و بابت همین ممنونم از تمامی دوستانی که مارا یاری کردن، شما هم با خانم پارسا تماس بگیر مطمین باش مثل ما رضایتت جلب میکنه.

09123666928 خانم پارسا

ببخشید بچه ها من اموالشو از قبل ازدواج زده بود به نام باباش فقط ماشین و موتورش مونده مهریه ام ۱۹۰سکه ...

چطوری بدون وکیل مهریت رو اجرا گذاشتی می تونی کمکم کنی؟منم می خوام مهرم رو اجرا بذارم ولی هزینه وکیل بالا میشه برام اگه تونستی تو خصوصی بهم بگو یه دنیا ممنون

چطوری بدون وکیل مهریت رو اجرا گذاشتی می تونی کمکم کنی؟منم می خوام مهرم رو اجرا بذارم ولی هزینه وکیل ...

عزیزم من اصلا وکیل نگرفتم رفتم دادگاه مهریه مو گذاشتم اجرا خیلی دوندگی داره اما خودت پیگیر باش بعد درخواست توقیف اموال بده که اگر همسرت ماشین یا خونه داره توقیف بشه بعد از قاضی بخواه که دستور توقیف و بهت بده برو کلانتری ماشینش و یا موتورشو ببر پارکینگ من این کارو که کردم خود شوهرم دیگه توافق کرذ ۴۰تومن بده بعدم توافقی جدا شیم الباه اینم بگم قاضی تو همه مراحل پشت من بود و به نفع من رای داد چون اینقدر خانواده شوهرم قالتاق و عوضی بودن به قاضیه پیشنهاد رشوه داده بودن قاضیم از اون کار بلدا بوده دیذه اینا اینجورین به من گفت من پشتتم تا کل مهرتو بگیری اما دیگه من به همون چهل تومن  اکتفا کردم چون از لحاظ روحی خیلی تحت فشار بودم چون شوهرمو دوست داشتم اما خانپادش خیلی اشغال بودن اینم از خانوادش دل نمیکند من خیلی تحت فشار بودم از اونطرف پدر شوهرم زنگ میزد تحدیذ میکرد که زودتر شرت و کم کن از اینور شوهرم با زبون بی زبونی میگفت برگرد بیچاره اینقدر بی سر زبون بود نمیتونست از حق خودش دفاع کنه اخرم بابلش گفت طلاقش بده تا خونه به نامت کنم و برات زن بگیرم از سر وسوسه اون راضی به طلاق توافقی شد الانم اون زن داره و من تنهام.... در کل طلاق خوب نبست اگر طرفت خوبه زندگی کن من طرفم خوب بود خانواده خیلی عوضی داشت چون تو خونه اونا زندگی میکردم بهم تهمت ناموس زدن من از ترس جونم مجبور به جدایی شدم وگرنه هنوزم شوهر ساده و بی سر زبونم و دوست دارم