2777
2789
عنوان

چجوری کل مهریه مو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3972 بازدید | 53 پست
ما اینجا نگران وضع استارتریم خودش گذاشت رفت جواب نمیده به هیچکس😐

بريم جاهاي ديگه ب بقيه كمك كنيم  

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این جا ی وکیل هست با نام کاربری کتی جون پیداش کردی ازش سوال کن اگه نشد تو نت سرچ بزن اطلاعات خ ...

ثمین جان تو همین تاپیک وکیله 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

همیشه برای مهریه به تعداد اجرا بذارین. مثلا اولین دادخواست 20 تا بعد که حمکش اومد 20تای دیگه. اینجوری مجبوره پرداخت کنه. ضمن اینکه حالش بیشتر گرفته میشه

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

ببخشید بچه ها من اموالشو از قبل ازدواج زده بود به نام باباش فقط ماشین و موتورش مونده مهریه ام ۱۹۰سکه است وکیلم فعلا هیچی پول ندارم که بگیرم تا الان که هشت ماهه آمدم منزل پدرم به قرونم بهم نداده

ببخشید بچه ها من اموالشو از قبل ازدواج زده بود به نام باباش فقط ماشین و موتورش مونده مهریه ام ۱۹۰سکه ...

منم حتی یه قرون پول وکیل ندارم اما وکیلم گفت الان کاراتو انجام میدم بعدا که مهریه و نفقه ت اجرا شد از هر کدوم درصدی برمیدارم. وکلا از این کارا میکنن. پس نترس و از راه درست اقدام کن

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!

سلام عزیزم

منم دارم طلاق میگیرم

ماشینشو توقیف کردم اما فعلا داره میرونه😣😣چیکار باید بکنم😤

خدا لعنت کنه قانونایی که همه ش پشت مردن اه

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا
سلام عزیزم منم دارم طلاق میگیرم ماشینشو توقیف کردم اما فعلا داره میرونه😣😣چیکار باید بکنم😤 خدا ...

باید بری از دادگاه توقیف فیزیکیش و بگیری ببری پلیس راهور بعدم با مامور بری در خونشون توقیف کنی

باید بری از دادگاه توقیف فیزیکیش و بگیری ببری پلیس راهور بعدم با مامور بری در خونشون توقیف کنی

پلیس راهور رفتم یه نامه هم داده که به تمامشون اعلام کرده در صورت مشاهده این خودرو با این پلاک اون رو متوقف کنین

ینی من باید با مامور برم دوباره؟

شماره وکیلتو میدی؟تهرانی؟

تو تاپیک دیروزی من یه خانوم بود که میگفت یه وکیل خیلی کاربلد تو تهران میشناسه ولی من جون تهران نبودم نتونستم بگیرم

میخوای برو بهش درخواست دوستی بده ازونجا شماره شو بگیر

شماره وکیلتو میدی؟تهرانی؟

تهران نیستم. وکیلم هم دارم عوض میکنم بدرد نمیخوره. ولی اون چیزی که بهت گفتم رو اکثر وکیلا انجام میدن

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!