بچه ها تورو خدا بهم کمک کنید اونایی که تجربه دارن شوهر من دارم ازش جدا میشم مهرنوش گذاشتم اجرا شوهرم کلی زمین و باغ تو لواسون داره اما همه به نام باباشو یه ماشین و یه موتورم داره که دیروز توقیف کردم بردم پارکینگ حالا حکم مهر من آمده ۱۵تا سکه پیش بقیه اسم قسطی سه ما یه سکه که خیلی کمه دارم دیونه میشم تازه هرروز میره دادگاه که همون پونزده تا سکه پیشم بندازه رو موتورولا ماشینش میره اونجا آه و ناله میکنه من ندارم حالا من فردا میخوام برم دادگاه چیکار کنم که اون سه ماه یه سکه بیشتر شه یا ندونه اون پونزده تا سکه رو هم بندازه رو ماشینش تورو خدا کمکم کنید از موقعی که جواب مهریه ام آمده خواب و خوراک ندارم
همیشه برای مهریه به تعداد اجرا بذارین. مثلا اولین دادخواست 20 تا بعد که حمکش اومد 20تای دیگه. اینجوری مجبوره پرداخت کنه. ضمن اینکه حالش بیشتر گرفته میشه
مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
ببخشید بچه ها من اموالشو از قبل ازدواج زده بود به نام باباش فقط ماشین و موتورش مونده مهریه ام ۱۹۰سکه است وکیلم فعلا هیچی پول ندارم که بگیرم تا الان که هشت ماهه آمدم منزل پدرم به قرونم بهم نداده
ببخشید بچه ها من اموالشو از قبل ازدواج زده بود به نام باباش فقط ماشین و موتورش مونده مهریه ام ۱۹۰سکه ...
منم حتی یه قرون پول وکیل ندارم اما وکیلم گفت الان کاراتو انجام میدم بعدا که مهریه و نفقه ت اجرا شد از هر کدوم درصدی برمیدارم. وکلا از این کارا میکنن. پس نترس و از راه درست اقدام کن
بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!