2777
2789
عنوان

بچه‌ها من معلمم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 55 پست
فرشته خو هستم روانیم میکنن تبدیل به اژدها میشم گاهی😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 فرشته باش نه کسی که به سازشون برقصی چون آخرش خودت ضربه میخوری 

خوش اومدی زندگی مامان،  حساب کاربری ترک شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چ کار دیگع ای غیر معلمی میتونین انجام بدین

بخوام هم نمیتونم تعهد هشت ساله دارم دگ باید تمومش کنم تا آخر این همه سختی هدر نره ( تاپیک جنبه درد و دل داره)

Go wild for a while.
چرا فکر میکنی حس خوبیه 😂 چهل تا بچه تو هوای گرم کلاس کوچیک حرفای پرت و پلا و ....

عاشق معلمی هستم 

امسال میخوام تو ازمون شرکت کنم 

دعا کن قبول بشم

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
ای وای ،منم همینم درسم رو میخوام عوض کنم تا بلکه آروم شمآخه درسم عملیه ،کلاسم رو هواسشما معلم چی هست ...

چیه درستون، عوض کردنش سخت نیست ؟ من متاسفانه ابتدایی🥲😂

Go wild for a while.
اگه علاقه داشته باشی به شغلت ارزششو داره بله . خیلیا آرزوشون این شغله . هر شغلی هم سختی داره

علاقه هست نه که نباشه جمعیت بچه ها و درس نخوندن و اینا اذیت می‌کنه 

Go wild for a while.
چهار ماه؟تیر باید یه کوه برگه تصیح کنی شهریور باید کلاس جبرانی بزاری امتحان بگیری خرداد هم طبق برنام ...

شما چه پایه ای هستی من پایه پنجمم تعطیل میشه دیگه اردیبهشت ، موقعیت که ندارم تعهد هم دارم گره خوردم دگ

Go wild for a while.
یه خانم مهندس با سابقه کم هر روز باید بره سرکار از ۷ تا ۴ حقوقش ۱۵ میلیونهدرسای سخت تری رو خونده دان ...

خودم می‌دونم تو تاپیک هم گفتم در عوض پوکیدن مخت

Go wild for a while.