2777
2789
عنوان

بچه‌ها من معلمم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 55 پست
علاقه هست نه که نباشه جمعیت بچه ها و درس نخوندن و اینا اذیت می‌کنه

شما معلمی به بهترین نحوی که میتونید درس بدید دیگه خوندن و نخوندنش به شما ارتباطی نداره که بچه ای که بخواد بخونه میخونه . تو کلاس قانون بذارید که شلوغ نکنن تا شماهم اذیت نشید مثلا بگید هرکی شلوغ کنه نمره منفی میدم یا به اولیاش زنگ میزنم و این حرفا

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 فرشته باش نه کسی که به سازشون برقصی چون آخرش خودت ضربه میخوری

اره من سال دومم امسال اولین ساله که دخترونه هستم پارسال پسر بودم ، دارم میفهمم باهاشون کمتر خو بگیرم ، بدبختی چشمم میفته به بچه ها یهو صمیمی میشم ، ایشالا سال بعد 🥲😂

Go wild for a while.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه شغل های کارمندی حقوقشون مابین ده تا بیست تومنه فشار کاری همشونم از معلمی بیشتره

عزیزم فشار کاری هست ولی کاری که سکوت داشته باشه تو یه لول دیگست تا معلم نشی متوجه نمیشی چجوری مخت اجاره میره😂

Go wild for a while.
امسال افزایش حقوق هست اون وقت میشی چقدر ؟

نمی‌دونم فکر نکنم زیاد باشه کسری هست برای بیمه و فلان 

کلا معلمی غیر تعطیلات مزیت مالی نداره هیچ وقت آدم ترفیع نمیگیره چه خوب باشی چه بد یه حقوق ثابت

Go wild for a while.
شما چه پایه ای هستی من پایه پنجمم تعطیل میشه دیگه اردیبهشت ، موقعیت که ندارم تعهد هم دارم گره خوردم ...

دبیرستان متوسطه دوم 

تا خود خرداد بچه ها نباشن هم مدرسه دایره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تدریس انرژی زیاد میخواد اگه مزاجت گرم باشه و انرژی ذاتی بالایی داشته باشی و ژنتیکی قدرت بدنی بالا . ...

من سردم ولی با بچه‌ها اوکیم ، قدرتم بالا بود ولی متاسفانه تا اومدم شروع کنم مدرسه رو کرونا و بقیه ویروسا رو گرفتم خیلی زود کم میارم 

Go wild for a while.
شما معلمی به بهترین نحوی که میتونید درس بدید دیگه خوندن و نخوندنش به شما ارتباطی نداره که بچه ای که ...

اره اخطار و اینا هست ولی بچه ای که اذیت می‌کنه دو روز خوب میشه دوباره از اول در کل همش تو جنگی😂

Go wild for a while.
اره اخطار و اینا هست ولی بچه ای که اذیت می‌کنه دو روز خوب میشه دوباره از اول در کل همش تو جنگی😂

درست میگید 

اگه میبینید گوش نمیکنن زیاد توجه نکنید شاید میبینه واکنش نشون میدید بدتر میشه