2777
2789

من یه دختر ده ساله دارم و بخاطر یسری مشکلات و همینطور تنبلی خودم اقدام نکردم به بارداری و میگفتم حالا وقت هست الان که میخواستم اقدام کنم و آز دادیم فهمیدم وضعیت اسپرم همسرم خیلی خرابه تعداد وتحرک خوبه ولی مورفولوژی و  sfd خیلی بد نابود شدم روز و شب ندارم از غصه خدایا دارم از عذاب وجدان میمیرم کاش زودتر اقدام میکردم😭😭😭😭

نگران‌نباش بابا....با دارو درست میشه‌همش

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زمان درست مکان درست. اگر فرصت اقدام نداشتین یعنی موقعش نبوده. کسی مطمئن نیست اگرم اون موقع اقدام میکردید صددرصد موفقیت آمیز میشد. غصه نخور. قسمت باشه میشه نباشه خداروشکر بابت دختر گلت

زمان درست مکان درست. اگر فرصت اقدام نداشتین یعنی موقعش نبوده. کسی مطمئن نیست اگرم اون موقع اقدام میک ...

ممنون عزیزم

همسر من یکم اخلاقش تند بود و من بخاطر همین لح کردم و بچه نیاوردم عاشق بچس😭😭

آخه دخترم خیلی تنهاست جگرم کبابه براش😭😭😭

گلم دخترا تنها نمی مونند

دوستایی وارد زندگیش میشن که جای خواهر و برادر رو براش پر میکنه

تازه قراره ازدواج هم کنه دیگه تنها نمی مونه

خودت رو اذیت نکن و بسپار به خدا

من سنم بالاست تا دارو و درمان اثرکنه کارازمارگذشته ومیگن این مشکل مورفولوژی سخت حل میشه😭😭😭😭

نه عزیزم.. نهایت شش ماه، یکسال من شوهرم طی چند ماه اوکی شد

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ممنون عزیزمهمسر من یکم اخلاقش تند بود و من بخاطر همین لح کردم و بچه نیاوردم عاشق بچس😭😭

منم تک فرزندم. تا ۱۳ سالگی مادر پدرمو مجبور میکردم ولی خب نشد! همدم و رفیقم مادرمه. کنار دخترت باش برید بگردید عشق کنید.