2777
2789

میخوام یه سوال راجب چیز دیگه بپرسم بعد یهو میاد میپره میگه وکیل بگیر یا برو  و... انگار عقل خود ادم نمیرسه اینکارارو بکنه بدتر جیگر ادمو خون میکنن یا مثل کساییکه بچه معلول بیرون میبینن به پدرومادرش میگن ببرینش دکتر وای اخی و ... انگار اونا منتظر دستور دیگران بودن بدتر می رینن به روان ادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن کمتر درد دل کنی اینجا طرف خونه ش نشسته سوادشم معلوم نیست چقدره چهارتا کلمه یاد گرفته هی اونار ...

وااای دقیقاا ادم اتیش میگیره جان من برو تاپیک اخرمو ببین من نوشتم مراحل وقف چیه طرف معلوم نیست از پشت کدوم کوه اومده خیارشو گاز میزنه میگه وکیل بگیردیگران ادیت نکن و یه کلمه هم تازه یاد گرفتن مستقل شو به والله که خودشون یک ثانیه هم مستقل نبودن حرفایی میزنن انگار من عقلم نمیکشه اخرشم سوال اصلیمو جواب نیمدن بعد توهینم میکنن

چون فکر میکنن فقط اینا اطلاعات دارن بقیه تو غار زندگی میکنن 🤣

وااای خدا خیرت بده دقیقا و یه کلمه هم یاد گرفتن جدا شو مستقل شو ملروم نیتس کدوم ... به اینا یاد داده این جمله رو هر جای بی ربطو با ربطی میگنش واقعا عقل و سطح فرهنگ مردم کمه

من رو مخ ترین جمله ای که می‌شنیدم این بود که نوزادم گریه میکرد هرکس میدید میگفت چشه .

جلو زبونم رو میگرفتم که چیزی نمیگفتم .

اخه مومن اگه میدونستم  چشه که ساکتش میکردم 

جاشو خیس نکرده 

دلش دره فلان چیز رو بده 

بچه چشم خورده .

قنداقش کن محکم .

عاموووووووو ول کنید .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

من رو مخ ترین جمله ای که می‌شنیدم این بود که نوزادم گریه میکرد هرکس میدید میگفت چشه .جلو زبونم رو می ...

واای بعد الان بیشرفا تو تاپیکم نوشتن هرچی سرت اومده حقته و ... اخه اشعال تو با من بحث راجب چیز دیگه داری ولی چقدر بیشرفی که تمام مشکلاتمو میزنی تو سرم و میگی که حقته چقدر کثیفن اینا واقعا از نفس نجس و نحس اینا مملکت ویران شده با قلب سیاهشون 

جالب اینه الانم دارن فحشم میدن و میگن حقته هرچی بلا سرت اومده چقدر کثیفن واقعا ادما

اهمیت نده اینجا زدن جاده خاکی فقط باید نادیده بگیریشون 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

سعی کن کمتر درد دل کنی اینجا طرف خونه ش نشسته سوادشم معلوم نیست چقدره چهارتا کلمه یاد گرفته هی اونار ...

عزیزم برو تاپیک قبلش بخون ببین چطور رفتار کرده

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اهمیت نده اینجا زدن جاده خاکی فقط باید نادیده بگیریشون

برو ببین تاپیکمو چیکار کردن خوبه نوشتم کسیو ندارم و فقط میام اینجا حرف بزنم منکه به خدا سپردمشون ایشالا سر خودشون بیاد بدبختیای من میخوان خود نمایی کنن تو مجازی بدتر میرینن به اعصاب ادم فقط دعا کن بمیرم زودتر

جالب اینه الانم دارن فحشم میدن و میگن حقته هرچی بلا سرت اومده چقدر کثیفن واقعا ادما

یه عده میان اینجا که وقتشونو پر کنن یا عصبانیتشون از آدمای قوی اطرافشون که زورشون بهشون نمیرسه رو سر آدمای مجازی که نمیشناسن خالی کنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز