2777
2789
عنوان

طلا فروشی

417 بازدید | 28 پست

به نظرتون طلا میاد ۶ یا نه ؟؟؟ 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یه دور تا ۸بره من اینارو بفروشم بعد بیاد رو پنج😂😬

خخخخخخخخخ 

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

امروز که کاهش داشته منی که به همه گفتم نخرید دیروز رفتم خریدم.قصد خرید نداشتم طلا فروش گفت بخر پایین نمیاد گولشو خوردم.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
بچه هااا ما نزدیک ۲۰۰ تومن طلا خام خریدیم با ۷.۹۰۰ چه کنم 😭

اشکال نداره عجله نکن فقط بفروشی

بزارید بمونه نفروشید با ضرر من یه تحلیلگر میشناسم میگفت طلا ده ماه استراحت میکنه بعد دوباره رشدشو شر ...

وای بیچاره داداشم باچه ذوقی اینو خرید به عنوان اینکه سود کنه کمک زندگیش بشه😭

بزارید بمونه نفروشید با ضرر من یه تحلیلگر میشناسم میگفت طلا ده ماه استراحت میکنه بعد دوباره رشدشو شر ...

وای بیچاره داداشم باچه ذوقی اینو خرید به عنوان اینکه سود کنه کمک زندگیش بشه😭